"Inzaghi, Vedat Muriç'e güveniyor"

10.11.2020 - 20:27 | Son Güncellenme: 10.11.2020 - 20:37

İtalya Ligi haberleri... İtalya'da II Tempo'da yazan Daniele Rocca, Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rocca, Lazio teknik direktörü Simone Inzaghi'nin Vedat Muriç'e güvendiğini söyledi. İşte detaylar...

"Inzaghi, Vedat Muriç'e güveniyor"

Fenerbahçe'den İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio'ya transfer olan ve son oynanan Juventus-Lazio maçındaki perormansıyla eleştirilen Vedat Muriç için farklı bir açıklama geldi.

İtalya'da II Tempo'da yazan ve Lazio ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden Daniele Rocca, teknik direktör Inzaghi'nin Vedat Muriç'e güvendiğini söyledi.  

"Muriç'in iyi bir transfer olmadığını söylemek hata olur"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Rocca, "Vedat, Juventus maçında elinden geleni yaptı. Bazı şanssız pozisyonlar vardı. Tabii ki Caicedo'nun onun yerine oyuna girmesinden sonra işlerin Lazio lehine değişmesi eleştirilmesine neden oldu; ama Muriç'in iyi bir transfer olmadığını söylemek hata olur. Onun gerçek gücünü görmek için henüz erken. Pandemi dönemi yaşandı; bundan etkilendi.

"Zamana ihtiyacı var"

Fenerbahçe'deyken bir sakatlığı vardı. Bu nedenle tam olarak fiziksel özelliklerini kullanamıyor. Ama çok mücadeleci; bence tekniği iyi, büyük bir fiziksel kapasiteye sahip; sadece bunu açığa çıkarması lazım. Şu anda fiziksel olarak kapasitesini tam olarak kullanamıyor. Bunun için zamana ihtiyacı var

"Simone Inzaghi, Muriç ile ilgili iyi düşüncelere sahip"

Simone Inzaghi, Muriç ile ilgili iyi düşüncelere sahip. Ona telkinlerde bulunuyor ve ne yapması gerektiğini söylüyor. Sahada istediklerini yaptığını düşünüyor. Zamanla çok iyi olacak. Şampiyonlar Ligi, lig ve İtalya kupası... Bu üç kulvarda Lazio'nun Muriç'e ihtiyacı var.

"20 milyon Euro'ya yakın bir rakama transfer edildi"

Bence Lazio için iyi bir yatırım. 20 milyon Euro'ya yakın bir rakama transfer edildi. Geldiğinde Immobile'ye çok yardımcı olacağını söylemişti. Muriç aslında ne yapması gerektiğini biliyor. İyi çalışıyor ve bence fiziksel kapasitesini tam olarak kullanmaya başladığında takıma çok yardımcı olacak"şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler