İpek Filiz Yazıcı kimdir?

25.04.2020 - 23:51 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 00:26

İpek Filiz Yazıcı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizlerde oynadı,Aşk101 Işık kimdir, instagram hesabı, Aşk101 dizisini izle, oyuncuları kim, oyuncu kadrosu, yönetmeni kim, yapımcısı kim, nerede çekiliyor, ne zaman çekildi, İpek Filiz Yazıcı sevgilisi var mı, adı ne, kaç yaşında, mesleği ne, nerede okudu, okuduğu okul, biyografi, wikipedia, hangi semtte çekiyor, ücretsiz izle full sezon izle, Netflix ücretsiz izle, Türk dizileri izle, ücretsiz izle ve daha fazlası.

İpek Filiz Yazıcı kimdir?

Yeni dizi Aşk 101, Netflix ekranlarında yayınlandı. Bu dizide Işık karakterini canlandıran oyuncu İpek Filiz Yazıcı güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Dizi yayınlandıktan sonra izleyiciler en çok İpek Filiz'in kim olduğunu araştırmaya başladı. İşte tüm detaylar;

 

İpek Filiz Yazıcı Kimdir? (Işık)

İpek Filiz Yazıcı, 2001 yılında İstanbul'da doğdu. 19 yaşında ve İstanbul'lu. İpek Filiz Yazıcı güncel olarak Aşk101 (Love 101) Netflix dizisinde Işık adıyla rol alıyor. 2016 yılında rol aldığı Babam ve Ailesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. 

İpek Filiz Yazıcı, Fox Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert'in paylaştığı Kayıtdışı dizisinde yer aldı.

İpek Filiz Yazıcı, TRT1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma adlı dizide Ceyda karakterine hayat verdi. İpek Filiz Yazıcı, 1.63 metre boyunda 50 kilodur.

İpek Filiz Yazıcı’nın rol aldığı diziler ve filmler:

Aşk 101 (Işık)

Elimi Bırakma 

Kayıtdışı (Tuğba) 

Babam ve Ailesi 

Senin için hazırladığımız haberler