İrfan Buz: "Adımlarımıza devam ediyoruz"

18.03.2017 - 20:54 | Son Güncellenme: 18.03.2017 - 20:54

AJANSSPOR-
TFF 1. Lig'de 25. hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Manisaspor'u 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Futbolcu kardeşlerimiz maç öncesinde yaptığımız analizlere olumlu tepki verdiler tebrik ediyorum. Futbolcu kardeşlerim mücadelelerini ve güzel oyunlarını sahada yansıttı. Önümüze müsabaka müsabaka baktığımız için adımlarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan aldıklarını kaydeden Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Manisaspor'un geçiş oyunlarını iyi yapan ve kontratakta etkili takım olduğunu belirteren Buz, "Haklı bir galibiyet aldık. Skor daha farklı olabilirdi. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Taraftarlarına da teşekkür eden Buz, "Bizleri hiçbir yerde yalnız bırakmıyorlar. Hepsine bu galibiyeti armağan etmek istiyoruz. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Manisaspor da alt sıralarda inanılmaz bir mücadeleye girdi. Ligdeki 18 takımın da hedefi var. Manisaspor’a bundan sonra ki maçlarında başarılar diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler