İrfan Buz'dan transfer açıklaması! Tetteh...

12.07.2021 - 20:31 | Son Güncellenme: 12.07.2021 - 20:37

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

İrfan Buz'dan transfer açıklaması! Tetteh...

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. 

Transfer açıklaması

A Spor'a konuşan Buz, "Aabid ve Haddadi ile imzalayarak çok önemli 2 transfer yaptık. Benjamin Tetteh'in bonservisini alıyoruz. Biliyorsunuz geçen sene kiralıktı. Önemli bir oyuncu bizim için. Onun haricinde transferler yapmak istiyoruz. Konuştuğumuz, görüştüğümüz isimler var. Yoğun bir mesai harcıyoruz. 

Lig zor olacak

Bu sene çetin bir lig olacak. Çok değerli takımlar çıktı. Adana Demirspor flaş transferler yapıyor. Altay çok köklü ve değerli bir kulüp. 4 tane düşen takım olacak, ilk 6'ya oynayan takımlara baktığımız zaman hiç kolay olmayacak. 

Yabancı kuralı

Yabancı kuralına baktığımız zaman son yıllarda çok önemli oyuncularımız 5 önemli büyük ligde oynuyor. Teknik adam açısından siz yabancı olabilirsiniz, diğeri Türk olabilir. Benim için hangisi daha iyi ise ona bakarım. Üretkenliği orada, kaliteyi orada yakalıyorsunuz. Burada doğruları yapmak zorundasınız. Ben olsam devamlı yabancı kuralını değiştirmem" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler