İrfan Can Kahveci, Başakşehir'den ayrılacak mı?

20.07.2020 - 21:13 | Son Güncellenme: 20.07.2020 - 21:18

Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci'nin takımdaki geleceği merakla bekleniyor..Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan İrfan Can Kahveci ile La Liga ekibi Sevilla da ilgileniyor. Peki İrfan Can Kahveci Başakşehir'den ayrılacak mı? İşte tüm detaylar...

İrfan Can Kahveci, Başakşehir'den ayrılacak mı?

AJANSSPOR - HABER

Medipol Başakşehir'in Süper Lig şampiyonu olup tarih yazarken, gözler bazı yıldızlarına çevrildi. Özellikle de A Milli Takım'ın formasını giyen İrfan Can Kahveci'ye...

Fenerbahçe'nin de listesinde

Fenerbahçe'nin de gündeminde olan yıldız orta sahanın iyi bir teklif gelmesi halinde satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Başakşehir ile sezon ortasında 5 yıllık yeni mukavale imzalayan Kahveci'nin sözleşme koşulları arasında Avrupa'ya transferi konusunda özel maddeler bulunduğu öğrenildi.

İrfan Can Kahveci de Denizlispor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Benim de tabii ki hedeflerim var. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz. Bunu başardıktan sonra da Avrupa’ya gitmek istiyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Sevilla talip oldu

Başakşehir'in şampiyonluğa ulaşmasının ardından şimdi Kahveci'nin kariyerine Avrupa'da devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Avrupa hayali kuran İrfan Can Kahveci'yi La Liga ekiplerinden Sevilla'nın talip olduğu idda ediliyor. Transfermarkt sitesi oyuncu için 7 milyon Euro piyasa değeri biçiyor.

Göksel Gümüşdağ'dan açıklama geldi

TRT Spor'a konuşan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise İrfan Can Kahveci ile ilgilenen kulüpler olduğunu doğrulayarak, "İrfan Can, Türkiye'nin gurur duyacağı bir yetenek. Geçmişte nasıl Cengiz Ünder'e destek olduysak, İrfan Can Kahveci'ye de Avrupa'dan teklif geldiğinde sizlerle paylaşırız, değerlendiririz. Yurt dışından onu takip eden kulüpler var ama teklif gelirse ona yardımcı oluruz. Şampiyon takımın oyuncularına teklif gelebilir. Şu an İrfan Can'ı Avrupa'dan birkaç kulübün takip ettiğini söyleyebilirim ancak isim vermem doğru olmaz. Onun dışında resmi bir teklif yok oyunculara" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk gecesi Habertürk'ün sorularını da yanıtlayan Kahveci, "Gelecek sezon büyük olasılıkla burada olmayacağım, ayrılıyorum. İnşallah başka bir takımın formasını giyeceğim" yanıtını erdi.

Haber için tıklayınız

İrfan Can Kahveci bu sezon kaç gol attı?

30 Haziran 2024 yılına kadar Medipol Başakşehir ile sözleşmesi bulunan Kahveci, bu sezon toplam 38 maçta forma giyerken, 6 gol ve 5 asist kaydetti.

Kahveci, 14 kez ay yıldızlı milli formayı giydi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler