İrfan Can Kahveci sakatlanmıştı! Son durumu belli oldu!

14.06.2024 - 14:12 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 14:22

Son dakika spor haberleri... Polonya ile oynanan hazırlık maçında sakatlık yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumu belli oldu. İşte tüm detaylar...

İrfan Can Kahveci sakatlanmıştı! Son durumu belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Avrupa Şampiyonası'nda ilk maçına çıkmaya hazırlanan A Milli Takım'da İrfan Can Kahveci gelişmesi yaşandı.

İrfan Can Kahveci'de adale yırtığı

Trt Spor'dan İbrahim Kırkayak'ın haberine göre İrfan Can Kahveci'nin adale yırtığı yaşadığı ve kadrodan çıkartılmasının gündemde olduğunu ifade etti.

Kahveci, kamptan ayrılmak istemiyor iddiası

Kahveci'nin sağlık durumunun yakından takip edildiği, yıldız oyuncunun da kamptan ayrılmak istemediği vurgulandı.

TFF'den açıklama gelmişti

İrfan Can'ın kadrodan çıkarılacağına yönelik haberlerin ardından A Milli Takım'dan konuyla ilgili şu açıklama yapılmıiştı: A Milli Takımımızın EURO 2024 kadrosunda bulunan oyunculardan İrfan Can Kahveci’nin Polonya ile oynanan özel maçın ilk yarısında yaşamış olduğu sakatlıkla ilgili tedavisi devam etmektedir. Millî futbolcumuzun sağlık durumu günlük olarak takip edilecektir.

Serdar Saatçi kadroya alınmıştı

Sakatlıkları nedeniyle Çağlar Söyüncü, Enes Ünal ve Ozan Kabak daha önce aday kadrodan çıkarılmıştı. Alınan kararla Portekiz'in Braga kulübünde forma giyen Ümit Milli Takım oyuncusu Serdar Saatçı, A Milli Takım’ın Almanya'daki kamp çalışmalarına dahil edildi.

Montella: "Tek canımız sıkan önüne geçemediğimiz sakatlıklar”

EURO 2024 öncesi hazırlık dönemini iyi geçirdiklerine de dikkat çeken Vincenzo Montella, “Bütün bu maçları seçerken ileride karşılaşabileceğimiz seviyedeki rakipler olmasını istedik. Kadroda çok fazla genç futbolcunun bulunduğu ve deneyimin az olduğu noktalar var. O maçlarla bu deneyim açığını kapamak istedik. Şu ana kadar her şeyin doğru gittiğini düşünüyorum. Tek canımız sıkan önüne geçemediğimiz sakatlıklar” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler