İrfan Can Kahveci'den duygusal Ahmet Çalık paylaşımı geldi!

11.01.2022 - 15:18 | Son Güncellenme: 11.01.2022 - 15:38

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, İttifak Konyasporlu Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi dolayısıyla duygusal bir paylaşım yaptı. İşte detaylar

İrfan Can Kahveci'den duygusal Ahmet Çalık paylaşımı geldi!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Konyaspor forması giyen milli futbolcu Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Ahmet Çalık ile Gençlerbirliği'nde uzun yıllar takım arkadaşı olan Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci ise Twitter hesabından duygu dolu mesaj yayınladı.

"Yıllarca hep beraberdik"

Kahveci "Ahmet'im, canım kardeşim, kalbi tertemiz güzel kardeşim... Yıllarca hep beraberdik. Yan yana, omuz omuza verdik, sırtımızı birbirimize dayadık. Tanıdığım en karakterli, en temiz insanların başındaydın. Daha söylenecek çok şey var ama üzüntümü anlatamam." paylaşımında bulundu.

"Olmadı böyle be kardeşim"

İrfan Can, açıklamasında ayrıca "Seni böyle yetiştiren güzel ailene teşekkür ederim. Allah başta onlara, sonra hepimize sabır versin. Olmadı böyle be kardeşim. Her zaman aklımızda, kalbimizdesin. Mekanın cennet olsun. Seni çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

İrfan Can Kahveci ve Ahmet Çalık, Gençlerbirliği'nde beraberdi

Öte yandan Türk sporunun iki önemli değeri İrfan Can Kahveci ve Ahmet Çalık, Gençlerbirliği alt yapısından yetişerek Türk futboluna kazandırıldı. O dönem Gençlerbirliği başkanı olan rahmetli İlhan Cavcav, İrfan Can Kahveci ve Ahmet Çalık için şu ifadeleri kullanmıştı:

 

İlhan Cavcav: "Her zaman altyapımızın gururu oldular"

 

"İrfan Can ve Ahmet, bizim altyapımızda yetiştirdiğimiz değerli bir evlatlarımız. Futbollarıyla her zaman altyapımızın gururu oldular"

Senin için hazırladığımız haberler