Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'den Minik Depremzedeye Mesaj

11.02.2023 - 16:43 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 16:55

Türkiye'yi vuran deprem ciddi yıkıma neden oldu. Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, minik bir depremzedenin gönderdiği mesajı cevapsız bırakmadı. Detaylar...

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'den Minik Depremzedeye Mesaj

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplam 10 ilde ciddi yıkım yarattı. Birçok insan enkaz altında kalırken, afet bölgesine hızla yardım kampanyaları başlatıldı. Yardım çalışmalarında ön saflarda yer alan futbol dünyası, aynı zamanda depremden etkilenenlere moral olmak için çaba gösterdi.

İtfan Can Kahveci, minik depremzedeyi cevapsız bırakmadı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci, kendisine mesaj gönderen minik bir depremzedeyi cevapsız bırakmadı. Deprem bölgesinden kendisine iletilen mesajı aldığını söyleyen İrfan Can, küçük çocuğa yanıt verdi.

"En sevdiğim İrfan Can Kahveci, en büyük Fenerbahçe"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremi yaşayan küçük bir çocuk İrfan Can Kahveci'ye mesaj yolladı. Fenerbahçe'de en sevdiği futbolcunun İrfan Can Kahveci olduğunu söyleyen minik depremzede, gönderdiği videoyu "En büyük Fenerbahçe" diyerek bitirdi.

İlgini Çekebilir
VİDEO - Arda Güler, enkazdan kurtarılan Mesut ile görüştü
Habere Git

Kahveci: "En yakın zamanda beraber olacağız"

İrfan Can Kahveci'nin minik depremzedeye yanıtı ise gecikmedi. Kişisel sosyal medya hesabından minik taraftarın videosunu paylaşan futbolcu, "Selamını aldım kardeşim, çok teşekkür ederim. En büyük, en güçlü sen ve orada mücadele edenlersiniz. En yakın zamanda beraber olacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler