İrfan Can Kahveci'nin kaçıracağı maçlar belli oldu! Dev maçta forma giyecek mi?

26.02.2024 - 14:59 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 15:10

Fenerbahçe'de, Kasımpaşa maçı öncesi sakatlık yaşayan yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci'nin kaçıracağı maçlar belli oldu. Detaylar haberimizde...

İrfan Can Kahveci'nin kaçıracağı maçlar belli oldu! Dev maçta forma giyecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, ligde 2-1 kazandığı Kasımpaşa maçının öncesinde yıl dız futbolcusu İrfan Can Kahveci'den gelen sakatlık haberiyle sarsılmıştı. Dün tecrübeli futbolcunun MR'ı çekildi ve kulüp, "İrfan Can Kahveci'nin ağrı hissetmesi nedeniyle yapılan görüntülenmesinde; sağ arka alt adalede 2. derece yırtık tespit edilmiştir" açıklamasını yaptı.

İrfan Can Kahveci'nin kaçıracağı maçlar

28 yaşındaki milli futbolcunun sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Yıldız futbolcu, yarın kupadaki Ankaragücü maçı, ligdeki, Hatayspor ve Pendikspor karşılaşmaları ile  Konferans Ligi'ndeki Union Saint-Gilloise müsabasında takımdakı yerini alamayacak. İrfan Can Kahveci'nin  Trabzonspor ile oynanacak lig maçında oynayıp oynamayacağı ise tedavisinin nasıl cevap vereceğine bağlı olacak. 

Milli aradan sonra takıma dönecek

Tecrübeli oyuncunun 17 Mart'taki milli aradan sonra takıma katılması ve 3 Nisan'daki Adana Demirspor maçında oynaması bekleniyor. Bu sezon sarı lacivertli formayla 36 maçta sahaya çıkan İrfan Can Kahveci bu karşılaşmalarda 13 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler