"İrfan Can Kahveci'ye verecek 10 milyonumuz yoktu"

02.02.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 02.02.2021 - 21:50

Galatasaray, Süper Lig'in 23. hafta maçında Başakşehir'i sahasında 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Başakşehir teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak, 3-0 kazanılan Başakşehir karşılaşmasından sonra transfer döneminin en tartışılan oyuncularından olan İrfan Can Kahveci hakkında açıklama yaptı.

"İrfan Can Kahveci'ye verecek 10 milyonumuz yoktu"

Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak, 3-0 kazanılan Başakşehir karşılaşmasından sonra transfer döneminin en tartışılan oyuncularından olan İrfan Can Kahveci hakkında açıklama yaptı.

 

Başakşehir galibiyetinden memnun görünen Albayrak, Benfica'dan 6 aylık kiralık olarak getirilen Geldon Fernandes'in koronavirüs testi pozjitif çıkmasından sonra özel ambulans uçakla İngiltere'den Türkiye'ye getirildiğini söyledi. Albayrak "Gedson Fernandes’i getiren uçağın pilotlarına 17’ye yetiştirsinler diye prim verdi" diye konuştu.

Transfer döneminde Fatih Terim ile sabah 7'lere karşı çalıştıklarını söyleyen Aybayrak,  Fernandes'in çok üst düzey bir futbolcu olduğunu ve onun için imza töreni düzenleyeceklerini belirtti.

'İrfan Can Kahveci ye verilecek o kadar paramızı yoktu'

Albayrak, transferde karşı karşıya geldikleri ve Fenerbahçe'ye transfer olan İrfan Can Kahveci için de bilgi verdi. Başakşehir'de yaşananları dakika dakika takip ettiklerini belirten Albayrak, "İrfan Can'a verilecek 10 milyon Euro'muz yoktu" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler