İrfan Can ve menajerinden Galatasaray açıklaması!

11.01.2021 - 00:29 | Son Güncellenme: 11.01.2021 - 10:33

Son dakika haberleri... Süper Lig'de son şampiyon Başakşehir'de oynayan yetenekli futbolcu İrfan Can Kahveci, Galatasaray'a transferi hakkında sorulan soruyu yanıtladı. Ayrıca futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, Başakşehir'in futbolcu için belirlediği rakamı açıkladı. İşte detaylar...

İrfan Can ve menajerinden Galatasaray açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de geçen sezon Medipol Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan İrfan Can Kahveci'nin Galatasaray'a transfer olması gündemde. İrfan Can Kahveci ve menajeri Batur Altıparmak'tan transfere ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar...

Fatih Terim, İrfan Can Kahveci'yi istediğini açıklamıştı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği'ni 6-0 yendikleri Süper Lig maçının ardından İrfan Can Kahveci'nin transferini istediğini söylemiş ve sarı-kırmızılı yöneticilere de transfer istediğinin mesajını vermişti.

İrfan Can Kahveci, transfer sorusuna ne dedi?

İrfan Can Kahveci, Beyaz TV'ye konuştu. Futbolcu, "Galatasaray'a gidecek misin?" sorusuna, "Şimdi konuşmak doğru olmaz. Fatih Hoca çok değerli bir hocamız" şeklinde yanıt verdi.

"İrfan Can'ın bedeli 10 milyon Euro"

Öte yandan futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, "Başakşehir İrfan Can'ın değerini 10 milyon Euro belirledi. Hangi kulüp anlaşırsa biz de o kulüple görüşürüz" açıklamasını yaptı. 

Avrupa'ya transferi neden gerçekleşmiyor?

Altıparmak daha önce yaptığı açıklamada, "Pandemi dönemi nedeniyle Avrupa takımları transferde geçtiğimiz senelerde olduğu gibi hızlı hareket etmiyor. İrfan Can Kahveci'nin Şampiyonlar Ligi performansından sonra izleyenler, takip edenler var fakat bugün Real Madrid bile transfer yapmıyor. Futbolda düşen gelirler nedeniyle takımlar kiralık oyuncuları araştırıyor, pandemi dönemi olmasaydı İrfan Can Avrupa'da forma giyebilirdi" demişti. 

İrfan Can Kahveci'nin bu sezonki performansı

Bu sezon İrfan Can Kahveci 24 maçta 1818 dakika süre aldı ve 5 gol 2 asistlik performans sergiledi. İrfan Can, Şampiyonlar Ligi'nde 3 gol 1 asist, Süper Lig'de ise 2 gol 1 asist üretmişti. Futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler