Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Serdar Ali Çelikler'e cevap

30.08.2022 - 20:53 | Son Güncellenme: 30.08.2022 - 22:21

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, kendisini eleştiren spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'e Instagram hesabından sert bir karşılık verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Serdar Ali Çelikler'e cevap

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, kendisini sorumluluk almamakla suçlayan Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler'e "Şaklaban" dedi.

Serdar Ali Çelikler: "İrfan Can Kahveci, kendisini yıldız zanneden bir adam"

Gazeteci Serdar Ali Çelikler geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci için dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Çelikler, İrfan Can sorumluluk almıyor eleştirisinde bulunurken, "İrfan Can Kahveci, kendisini yıldız zanneden bir adam. O frikikte o topu Ferdi'ye nasıl atarsın? Sorumluluk almıyorsun. Ben yemem bunları! Ferdi'ye vereyim o ortalasın, Osayi'ye atayım o koşsun. Sorumluluk alacaksın!" ifadelerini kullanmıştı.

İrfan Can Kahveci: "Yemeyiz bunları"

Bu sözlere cevap veren Fenerbahçeli oyuncu İrfan Can Kahveci, şunu yazdı:

"Merak etme ben çok sorumluluk alıyorum. Sorumluluklarımdan biri de sizin gibi şaklabanların, kötü bir şeyde ortalığı karıştırmaya çalışıp sürekli birilerini ortaya atanların, algı yapmaya çalışanların, ailemize karıştırmasına izin vermemek. Oynarız veya oynamayız her zaman takımımıza destek olur, Fenerbahçe'nin iyiliği için herkesle mücadele ederiz biz merak etme sen. Geçen sene üstümüze yaptığın algıları geçtik, yemeyiz bunları."

Ne olmuştu?

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile İrfan Can Kahveci arasında sinirler gerilmişti. Sarı lacivertliler müsabakanın 83. dakikasında serbest vuruş kazanırken topun başına geçen İrfan Can Kahveci, Ferdi Kadıoğlu'nu savunma arkasına kaçırmak istedi ancak top taca çıktı.

Bu pozisyon sonrası iki oyuncu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. 

Senin için hazırladığımız haberler