Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci, Mesut Özil'e Veda Etti

13.07.2022 - 22:50 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 23:00

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil ile yollar ayrıldı. Sarı-Lacivertliler'den İrfan Can Kahveci, yıldız futbolcuya veda etti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci, Mesut Özil'e Veda Etti

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon Ülker Stadı'ndaki Konyaspor maçının devre arasında İsmail Kartal'la girdiği diyaloğun ardından kadro dışı bırakılan Mesut Özil, Fenerbahçe'den ayrıldı. Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen oyuncuya Sarı-Lacivertliler'in yıldızlarından İrfan Can Kahveci veda etti.

"Seninle aynı forma altında oynamak büyük gururdu"

Sosyal medya hesabından dünya yıldızına veda eden İrfan Can Kahveci, şu ifadeleri kullandı: "Küçük yaşlarda videolarını izleyip, sonrasında seninle aynı forma altında oynamak, senin o güzel kalbini görmek, seni tanımak, benim için çok büyük bir gururdu. Bana öğrettiğin herşey için sana teşekkür ederim. Her şey gönlünce olsun abim."

Başakşehir'e imza atacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Kulüp, Göksel Gümüşdağ'ın 2018 yılında Bild Gazetesi'ne Özil hakkında verdiği röportajı ve dünya yıldızının sosyal medya hesabını etiketleyerek Tarkan'ın "Kır Zincirlerini" isimli şarkısını paylaştı.

"...bir gün yollarımız Başakşehir'de kesişecek"

Medipol Başakşehir, resmi sosyal medya hesabından Başkan Göksel Gümüşdağ'ın 20 Aralık 2018 tarihinde Bild Gazetesi'ne yaptığı konuşmadan "...bir gün yollarımız Başakşehir'de kesişecek." ifadesini paylaştı.

Başakşehir'den Fenerbahçe'ye nazire

Öte yandan Fenerbahçe, Mesut Özil'in transferinde ünlü popçu Tarkan'ın "Gel seninle mesut olalım" şarkısıyla duyurmuştu. Başakşehir de Fenerbahçe'ye nazire yaparak Özil'in transferini yine bir Tarkan şarkısı olan "Kır Zincirlerini" şarkısıyla duyurdu.

İmza töreni yarın

Medipol Başakşehir, 14 Temmuz Perşembe günü saat 12:00'de Mesut Özil için Başkan Göksel Gümüşdağ'ın da katılımıyla imza töreni düzenleyecek.

Senin için hazırladığımız haberler