Irving Lebron istemediği için gidiyormuş!

22.08.2017 - 16:04 | Son Güncellenme: 22.08.2017 - 16:04

Kyrie Bilmecesi
Kyrie Irving‘in karşılığını tam olarak alabildikleri bir takası henüz kurgulayamamış olan Cleveland Cavaliers cephesinde işler karışmaya devam ediyor. Takas isteğinin nedeni tartışılırken son çıkan haberler olası bir takas hakkında yaşanan bir yanlış anlaşılmanın Kyrie için damlayı taşıran son damla olduğu yönünde.

Fox Sports yorumcusu Chris Broussard, draft öncesi tasarlanan bir takasın Kyrie’nin takımdan ayrılmak istemesine sebep olduğunu belirtti.

“Cleveland draft öncesi bir takas üzerinde çalışıyordu ve bu takas gerçekleşmeye çok yakındı. Takas ise şu şekilde: Cavaliers, Kyrie’yi Suns’a yolluyor ve karşılığında draftın 4 numaralı seçim hakkını ve Eric Bledsoe’yu alıyor. Cavaliers sonrasında 4 numaralı seçim hakkını Pacers’a yolluyor ve karşılığında Paul George’u alıyor. Yani Cavaliers, Kyrie karşılığı hem Bledsoe hem de George’u kadrosuna katmış oluyor. Cavaliers bu takası elinde tutarken takım sahibi Dan Gilbert, LeBron’a gidip ‘Bak elimizde böyle bir takas var, eğer Cleveland’da kalacaksan yapıyoruz’ diyor. Fakat LeBron, Cleveland’da kalmanın sözünü vermiyor ve takas rafa kalkıyor. Sonrasında bu takas Kyrie’nin kulağına gidiyor ve LeBron’dan izinsiz bir takas yapılmayacağını bilen Kyrie, LeBron’un kendisini takımda istemediğini düşünüyor. Fakat LeBron’un aslında düşüncesi ‘Ben Kyrie’yi takas etmeye çalışmıyorum fakat eğer Bledsoe ve George’u alacaksak yapabilirsiniz’ şeklindeydi.”
Cleveland draması her geçen gün daha da inanılmaz bir hal alıyor. LeBron‘un kalmayı kabul edip bu takasın olduğunu bir düşünün. Belki de LeBron’un gitme isteği yada kalmaya söz verememesi sonun başlangıcı oldu. Belki de hata Dan Gilbert‘ın, LeBron ne derse desin bu takası yapmalıydı. Şimdiki durumları ondan çok daha beter ve Kyrie karşılığında ne alacakları bile belli değil.

HerseyNBA

Senin için hazırladığımız haberler