İsimleri var, kendileri yok! Falcao ve Babel yine kaçıracak...

21.12.2020 - 11:33 | Son Güncellenme: 21.12.2020 - 11:40

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Göztepe maçına odaklandı. Fatih Terim'in en önemli kozları olması beklenen Radamel Falcao ve Ryan Babel bu maçı da kaçıracak. İşte Falcao ve Babel'in bu sezon kaçırdığı maçlar, attıkları gol sayısı, istatistikleri ve detaylar...

İsimleri var, kendileri yok! Falcao ve Babel yine kaçıracak...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında yarın Göztepe ile sahasında karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takımda golcü futbolcu Radamel Falcao ve Ryan Babel bu maçta sahada olmayacak. Peki, Falcao ve Babel kaç maç arka arkaya kaçırmış olacak? İşte detaylar...

Falcao sakatlıklardan kurtulamıyor 

Geçen sezon başında büyük beklentilerle transfer edilen ancak ligde sadece 16 maçta görev yapabilen Kolombiyalı yıldız, bu sezon da sakatlıklardan kurtulamıyor. İyi bir hazırlık dönemi geçiren ve ligin ilk 6 haftasında maç kaçırmayan Falcao, yaklaşık 1,5 aydır takımla antrenmanlara katılamıyor.

Kupa maçında da oynamadı

Ligin 7. haftasındaki MKE Ankaragücü maçında kart cezası nedeniyle oynayamayan Falcao, antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle sırasıyla Demir Grup Sivasspor, Hes Kablo Kayserispor, Çaykur Rizespor, Atakaş Hatayspor ve Fatih Karagümrük müsabakalarında görev yapamadı. 34 yaşındaki futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Darıca Gençlerbirliği mücadelesinde de forma giyemedi. 

Babel koronavirüse yakalanmıştı

Kasım ayının sonundaki milli maç arasında Hollanda Milli Takım kampında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan, sonrasında ise bel problemi yaşayan Babel ise üst üste 6. resmi maçına çıkamayacak.

Hangi maçlarda oynayamadı?

Koronavirüs izolasyonu nedeniyle Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında, belinden yaşadığı sakatlık nedeniyle de Hatayspor ve Fatih Karagümrük müsabakalarında forma giyemeyen 34 yaşındaki hücum oyuncusu, kupadaki Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasında da oynayamadı.

Falcao ve Babel kaç gol attı?

Radamel Falcao üst üste 8, Ryan Babel ise arka arkaya 6. resmi maçta takımının yanında olamayacak. Falcao, Süper Lig ve Avrupa Ligi olmak üzere toplam 7 maçta 483 dakika süre aldı ve 5 gol 2 asist üretti. Babel ise 13 maçta 674 dakika süre aldı ve 2 gol 2 asistlik katkı yapabildi.

Galatasaray ve Göztepe'nin ligdeki durumu

Öte yandan Galatasaray, Göztepe ile oynayacağı maç öncesinde 23 puanla 2. sırada yer alıyor. Son maçta Karagümrük'e 2-1 kaybeden Aslan, kayıp yaşamak istemiyor. Göztepe ise 18 puanla ligde 9. sırada bulunuyor.g

Senin için hazırladığımız haberler