Islam Slimani'nin yeni adresi belli oldu

27.12.2020 - 14:55 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 15:03

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Islam Slimani, ara transfer döneminde Saint-Etienne kulübüne transfer oluyor. İşte detaylar...

Islam Slimani'nin yeni adresi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaşatarak ayrılan Cezayirli futbolcu Islam Slimani, kiralık olarak geçirdiği Monaco'da başarılı bir sezon geçirdi. Leicester City'e dönen Slimani, İnglitere'de çok fazla forma şansı bulamadı. Cezayirli oyuncunun yolunun tekrar Fransa'ya düşeceği belirtiliyor.

Fransız basınının haberine göre Slimani, ara transfer döneminde a Saint-Etienne kulübüne transfer olacak.

 

"Türkiye'de birçok sorun yaşadım"

Cezayirli futbolcu Fenerbahçe'de geçirdiği başarsız sezonla ilgilide geçtiğimiz ay France Football'a açıklamalarda bulunmuştu. Slimani "Türkiye'de birçok sorun yaşadım. Türkiye'nin seviyesi hakkında değildi, başka şeyler vardı. İşler artık futbolun da dışına çıkmıştı. Sezonun ikinci yarısında başkan yanıma geldi ve 'Sen kiralıksın, bundan sonra en iyi futbolcu olsan bile artık takımda oynamayacaksın' dedi. Benimle birlikte aynı şeyleri Benzia'ya da söyledi. Ondan sonra antrenmanlara bile almadılar bizi. Fenerbahçe'de geçirdiğim bu süre tamamen saçmalıktı. Ben ise olgun davrandım ve sessiz kaldım" ifadelerini kullanmıştı.

2018 yılında büyük umutlarla Leicester City'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olan Cezayirli futbolcu Slimani 25 Süper Lig maçında 5 gol atabildi.

Geçen sezon formasını giydiği Monaco takımıyla ise 18 maçta 9 gol ve 7 asistlik bir performans gösterdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler