Beşiktaş'ta 23 Nisan Kutlandı! Valerien Ismael Düdüğünü Oğuzhan'a Verdi

23.04.2022 - 23:22 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 23:28

Beşktaş 23 Nisan'ı kutladı. Etkinliğe futbolcu, yönetici ve personel aileleri ile katıldı. Valerien Ismael, düdüğünü Cemil Karataş'ın oğlu Oğuzhan'a verdi.

Beşiktaş'ta 23 Nisan Kutlandı! Valerien Ismael Düdüğünü Oğuzhan'a Verdi

AJANSSPOR HABER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde kutlandı. Düzenlenen etkinliğe Başkan Ahmet Nur Çebi ile yönetimden Adnan Dalgakıran, Ahmet Mesut Urgancılar, Emre Kocadağ, Kemal Erdoğan, Umut Şenol, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, teknik heyetten Valerien Ismael ve ekibi, futbolcular ve kulüp personeli aileleri ile katıldı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, özel olarak hazırlanan oyun alanında bayram coşkusunu doyasıya yaşayan çocuklarla bir araya geldi ve çocukların ebeveynleriyle sohbet etti.

Valerien Ismael düdüğünü verdi

Teknik Direktör Valérien Ismael, eğlenceli anların yaşandığı şenlikte, antrenmanlarda kullandığı düdüğü kulüp masörü Cemil Karataş’ın oğlu Oğuzhan'a verdi.

Oğuzhan Özyakup jip hediye etmişti

Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahası Oğuzhan Özyakup, 2017 yılında iki adet jip satın almış ve birini oğlunun isim babası olduğu kulübün masörü Cemil Karataş'a hediye ederek, jest yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler