Fırat Aydınus'tan Valerien Ismael'e "Türkçe" eleştirisi

17.10.2022 - 00:53 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 00:59

Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael tartışma konusu olurken TV8,5 ekranlarında eski hakem Fırat Aydınus eleştirilerde bulundu

Fırat Aydınus'tan Valerien Ismael'e "Türkçe" eleştirisi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sırasında ve bitiş düdüğünün ardından siyah beyazlı tribünler Valerien Ismael'in aleyhine tezahüratta bulundu ve istifaya davet etti. 

Türkçe bilmediğim için maçla ilgili konuşmak istiyorum

Maçın ardından yayıncı kuruluşun "Taraftarın istifa çağrısıyla ilgili olarak ne düşünüyorsunuz?" sorusuna da yanıt veren Ismael "Türkçe bilmediğim için maçla ilgili konuşmak istiyorum" şeklinde konuştu. Bu açıklamasına TV8,5 ekranlarında yorumculuk yapan eski hakem Fırat Aydınus cevap verdi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ta öfke seli: Valerien istifa! Sergen göreve
Habere Git

Beşiktaşlılar İngilizce ve Fransızca da söyleyebilecek kapasiteye sahip bir taraftardır

Fırat Aydınus "65. dakikada Cenk Tosun ve Gedson değil, Beşiktaş taraftarı oyuna girdi. Valerien Ismael "Türkçe bilmiyorum" demiş. Beşiktaş taraftarları isterse İngilizce ve Fransızca da söyleyebilecek kapasiteye sahip bir taraftardır." ifadelerini kullanarak siyah beyazlı hocaya bir eleştiri daha getirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler