Son Dakika | Boluspor, Galatasaray'dan İsmail Çipe'yi Transfer Etti

17.02.2023 - 00:53 | Son Güncellenme: 17.02.2023 - 13:16

Son dakika transfer haberi | TFF 1. Lig'in iddialı takımı Boluspor transferde atağa geçti ve Galatasaray'dan kaleci İsmail Çipe ile anlaştı. Detaylar...

Son Dakika | Boluspor, Galatasaray'dan İsmail Çipe'yi Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, ara transfer döneminde çalışmalarını sürdürüyor. Bolu temsilcisi, kaleci transferi için düğmeye bastı.

Boluspor, İsmail Çipe ile anlaştı

Boluspor, Galatasaray'ın kadro planlamasında yer almayan İsmail Çipe ile anlaşma sağladı. Kulüp, 28 yaşındaki file bekçisi ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Alanya'nın da listesindeydi

İsmail Çipe, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de beklenen performansın altında kalan Alanyaspor'un da transfer listesinde yer alıyordu. Alanyaspor, kadrosunda Runarsson ile forma savaşına girebilecek bir kaleciye yer vermeyi planlıyor.

İlgini Çekebilir
Sol bek krizi çözüldü! Sam Adekugbe Galatasaray'da...
Habere Git

İsmail Çipe'nin kariyeri

Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İsmail Çipe, sarı-kırmızılı kulüpte 17 maçta görev aldı ve kalesinde 27 gol gördü.

İsmail Çipe'nin kariyerinde Buğdaşspor, Tuzlaspor, Fatih Karagümrük, Kayserispor ve Galatasaray takımları yer alıyor. 

Boluspor TFF'ye bildirdi

Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor, kalesini İsmail Çipe ile güçlendirdi. Boluspor, Galatasaray’dan kaleci İsmail Çipe’yi 31 Mayıs 2024 yılına kadar kadrosuna kattığını Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirdi. Kırmızı-beyazlılar, 28 yaşındaki file bekçisinin lisansını da çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler