Fenerbahçe'de toplu ayrılık! İsmail Kartal, biletlerini kesti

24.11.2023 - 13:58 | Son Güncellenme: 24.11.2023 - 14:32

Süper Lig devi Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Ryan Kent, Luan Peres, Miha Zajc, Joshua King, Lincoln Henrique'yi takımda düşünmüyor. Detaylar...

Fenerbahçe'de toplu ayrılık! İsmail Kartal, biletlerini kesti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'de devre arasında takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı. İsmail Kartal, bu sezon faydalanamadığı bazı isimlerin biletini keserek yönetime ilettiği iddia edildi. 

5 isim düşünülmüyor

A Spor'da yer alan habere göre; İsmail Kartal; Ryan Kent, Luan Peres, Miha Zajc, Joshua King, Lincoln Henrique'yi takımda düşünmüyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal, 12 haftalık süreçte 13'ü yerli, 14'ü yabancı toplam 27 futbolcuya görev verdi. Transfer döneminde İngiltere'nin Manchester United takımına transfer olan Altay Bayındır, 1 lig maçında formayı terletti.

Kent kiralanacak

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Rangers ile sözleşmesi bittikten sonra bonservissiz bir şekilde transfer edilen fakat forma bulmakta zorlanan Ryan Kent'in başka bir takıma kiralanması bekleniyor.

Peres ile devam edilmeyecek

Kanarya, sezon başında Avrupa eleme maçlarında sakatlanan Luan Peres'le yabancı kontenjanı sınırından dolayı da yolları ayırma kararı aldı. Dizinden ameliyat olan ve sezonu kapatan Peres bu sezon sadece 3 maça çıkabilmişti.

Miha Zajc, gidiyor

Beklentilerin altında kalan Miha Zajc'ın takımdan gönderilmesi ve bu bölgeye acilen takviye yapılması bekleniyor. Oyuncunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Oyuncunun kiralanması da planların arasında.

King yolcu

Sakatlık sorunları da yaşayan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Joshua King'in güncel piyasa değeri ise 4.1 milyon Euro. Oyuncunun sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyor.

Lincoln Henrique kiralanacak

Yabancı kontenjanından dolayı yer açmak isteyen Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız Lincoln Henrique'nin fiziksel açıdan hazır hale gelmesi için başka bir takıma kiralanmasını planlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler