İsmail Kartal Fenerbahçe dönemini anlattı! 'Kurşunlanma olayı...'

22.06.2017 - 13:48 | Son Güncellenme: 22.06.2017 - 13:48

AJANSSPOR- Ankaragücü yeni Teknik Direktörü İsmail Kartal, Radyospor'da yayınlanan Başka Futbol Yok programında Orkun Yazgan'a konuştu.

İşte Kartal'ın röportajından önemli satırbaşları:

'Yönetim olarak sıkıntıları aşmak istiyoruz'

"Ankaragücü geçen sezon bile her maçta full oynadı. Yaklaşık 15-20 bin taraftar destek verdi. Takımda taraftar her zaman büyük bir üç büyük bir sinerji yaratmıştır Ankaragücü adına. Süper Lig görüşmelerim oldu ama şartlarda anlaşamadık. Görüştüğüm takımların içinde en coşkulu en heyecan verici takım Ankaragücü idi. Bunun için çok heyecanlıyım ve mutluyum. Başkanımızla sıkıntılı durumlar hakkında konuştuk. Yönetim olarak bu sıkıntıları aşmak istiyoruz. Bunun ardından iyi bir takım yaratıp Ankaragücü’nü istenilen yerlere getireceğiz ve bir üst lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız"

'Takımımızın en önemli faktörlerinden biri taraftarımız...'

"Ankaragücü’nn köklü bir camia olması ve takımı bildiğimiz için buna göre transfer politası izleyip taraftar ve camia ile beraber bu takımı layık olan yerlere getirmeye çalışacağız.Her zaman takımımızın en önemli faktörlerinden biri taraftarımız olacaktır. Onların takımıza vereceği pozitif katkının avantajını kullanmak isteyeceğiz. Buna göre bir oyun kurgumuz olacak. Ankaragücü taraftarlarına bizim başarılı olmak için geldiğimizi göstereceğiz. Yakın bir zaman içerisinde de taraftar bunu görecektir"

'Kurşunlanma olayı ...'

"Fenerbahçe'de o süreçte yaşananlar bizim takımın ritmini bozdu. Moral motivasyonumuzu düşürdü. O sezon ile ilgili çok etkenler oldu. Kurşunlanma olayı ise en ağır yönde etki etti. Ailemizden daha değerli ne olabilir biz buraya spor yapmaya geldik. O dönemde fahiş hakem hataları da olmuştu. Maddi ve manevi çok büyük kayıplar yaşadık. Başkan Aziz Yıldırım’da mali açıdan sıkıntılar olduğunu belirtmişti o dönemde. Bugün gelinen noktada büyük transfer yapıldı ama o gün ki oynanan futbol şimdi yok. Aykut hocanın ben çok başarılı olmasını isterim. Ekibi çok güçlü. Kaybolan ruhu getireceğini düşünüyorum. İnşallah sabır ve zaman içerisinde beklenen katkıyı Fenerbahçe’ye verebilir"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

Senin için hazırladığımız haberler