Fred neden kadroya alınmadı? İsmail Kartal'dan açıklama

12.11.2023 - 18:25 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 18:43

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana Demirspor maçı öncesi Fred'in neden kadroya alınmadığını açıkladı, "Denedik ama olmadı" dedi.

Fred neden kadroya alınmadı? İsmail Kartal'dan açıklama

AJANSSPOR - HABER

Yokluğunda Fenerbahçe'nin zorlandığı Fred, Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmadı. Cuma ve Cumartesi günkü antrenmanda takımla çalışan Fred, kendisini denedi ancak rahat hissetmedi. 

Bu nedenle takıma faydalı olamayacağı düşünülen Fred, Adana Demirspor maçı kadrosuna dahil edilmedi.

Adana Demirspor maçı öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'ın haftayı puansız tamamlaması ve sakatlık ile ilgili konuştu. 

İlgini Çekebilir
Cimbom, Fener'i son dakikada yıktı!
Habere Git

Her karşılaşmaya maç maç baktıklarını söyleyen Kartal ,"Rakiplerimizin kaybetmesiyle, kazanmasıyla ilgilenmiyoruz. Tabii ki kaybetmesi bizim için önemli. Biz kazanmak için geldik. Fenerbahçe, her zaman her yerde kazanmak için sahaya çıkar. Moral motivasyon iyi durumda. 3 puan alıp milli araya moralli gitmek istiyoruz" dedi. 

İsmail Kartal: Fred'i denedik olmadı

Kadroya alınmayan Fred'in durumunu açıklayan tecrübeli teknik adam, "Fred'i antrenmanda denedik. Kendisiyle konuştuk. Koşularında bir şey yok ama 1-2 pozisyonlarda ağrı hissetti. Doktorla beraber oturup konuştuk, 'Oynayamayacak' durumda. Riske edip sakatlığı ilerlemesin diye kadroya almadım" ifadesini kullandı. 

Fred'in bu sezonki performansı

Fred'in bu sezonki performansıTakımın yaptığı preste en kilit isimlerden olan Fred, son olarak Hatayspor karşısında geçit vermemişti. 4 top kapma ve 1 pas arasıyla sigorta görevi gördü. Öyle ki kaptığı toplardan birinde Dzeko'ya servis yaparak ligdeki ilk asistine imza attı.

30 yaşındaki Brezilyalı'nın toplamda ise 12 maçta 4 asisti bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler