Fenerbahçe-Altay Maçı Sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Açıklamaları

19.01.2022 - 22:14 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 23:49

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Altay'ı konuk etti. 2-1 biten maçın ardından yeni teknik direktör İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe-Altay Maçı Sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Açıklamaları

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, evinde Altay ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, Altay karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 çevirerek, kazanmayı bildi. Zorlu mücadelenin ardından İsmail Kartal, aldığı ilk galibiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

"Taraftarımıza minnettarım"

İsmail Kartal, "Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayarak buraya geldiler. Geriye düşmemize rağmen destek verdiler. Bu destekle de geriye düşmemize rağmen kazanmayı bildik, daha farklı da kazanabilirdik. Zor günümüzde taraftarımıza minnettarım." ifadelerini kullandı.

"İkinci yarı yapmış olduğum hamlelerle takım daha coşkuluydu"

Tecrübeli teknik adam, "Maça iyi başlamak istedik ama yediğimiz golle takım bir anda demoralize oldu. Sonra dengeyi kurduk. İkinci yarı yapmış olduğum hamlelerle takım daha coşkuluydu. Daha farklı da kazanabilirdik. İkinci yarı çok net pozisyonlar vardı. Kopuk kopuk oynadık, eksiklerimiz var. Geri dönen oyuncular henüz tam değil, biraz zamana ihtiyaç var." dedi.

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci sunar!
Habere Git

"3 puanı, taraftara, başkana ve yönetime hediye ediyoruz"

Kartal, "Bugün hücumda daha üretkendik. İki haftadır duran toptan gol atıyoruz, çalışıyoruz. Oyuncularımız da iyi bir cevap verdi. İstatistiklerde öndeyiz, sadece biraz daha düzenli oynamaya ihtiyacımız var, topun hızını artırmalıyız. Çalışmakla alakalı şeyler... 3 puanı aldığımız için çok mutluyum. 3 puanı, taraftara, başkana ve yönetime hediye ediyoruz." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci: "Uzun zamandır, sustum, sabrettim"
Habere Git

"Hafta içi yapmış olduğum açıklamaların karşılığını gördüm"

Önceki açıklamaları hakkında konuşan İsmail Kartal, "Hafta içi yapmış olduğum açıklamaların karşılığını gördüm. Taraftarımızın verdiğimiz mesajı almaları, İrfan Can ve Mesut'u kucakladılar, beni de kucakladılar. Bugün benden çok oyuncularımı sevmelerini istiyorum. Bu stadyumda çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bugün oyuncularım sorumluluğu aldılar, bu bir başlangıç. Yapacaklar, çok daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler