Slavia Prag Maçı Sonrası Fenerbahçe Hocası İsmail Kartal'dan Açıklama

25.02.2022 - 01:27 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 01:46

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Slavia Prag karşısında rövanş maçına çıktı. F.Bahçe maçı 3-2 kaybetti. Teknik Direktör İsmail Kartal, açıklama yaptı.

Slavia Prag Maçı Sonrası Fenerbahçe Hocası İsmail Kartal'dan Açıklama

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Slavia Prag karşısında rövanş mücadelesine çıkan Fenerbahçe, Kadıköy'de olduğu gibi Prag'ta da 3-2 mağlup oldu. Zorlu maçın ardından Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

"10 kişiyken 2. golü yedik"

Maçı değerlendiren İsmail Kartal, "Gerçekten buraya biz iyi mücadele edip, galip gelip turu geçebiliriz inancıyla gelmiştik. Maça dengeli başladık, karambolden bir gol yedik. 2. golde de maalesef şanssız bir sakatlık oldu. Ferdi sakatlandı ve Ferdi'nin yerine oyuncu sokana kadar 10 kişi mücadele ederken 2. golü yedik. Bu golle birlikte oyuncularım moralmen çöktü." dedi.

"Üzgünüz, söyleyecek bir şey bulamıyorum"

Sözlerine devam eden Kartal, "Daha sonra bir gol bulduk ve ilk yarı böyle bitti. İkinci yarıya yine coşkulu başladılar, 55'te oyuncu değişikliği yaparak oyunu dengelemek istedik. Sonra 3. golü yedik. Oyunun son bölümünde yine yaptığımız değişikliklerle oyunu dengeledik ve skoru 3-2 yaptık. Çok da istediğimiz oyunu oynayamadık. Üzgünüz, söyleyecek bir şey bulamıyorum." şeklinde konuştu.

"Bir tek lig kaldı"

Gelecek sezon için Avrupa hedefine ulaşmaları gerektiğini kaydeden Kartal, "Avrupa'dan elendik, kupadan da elendik, bir tek lig kaldı. Önümüzdeki sezon bu takımın Avrupa'da olması için uğraşacağız." ifadelerini kullandı.

"Utanıyoruz"

Karşılaşmada Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Mert Hakan Yandaş, "Fenerbahçe formasını giyiyorsak bu kadar ezilemeyiz, bu kadar pozisyon veremeyiz, bu kadar mücadeleden yoksun bir oyun ortaya koyamayız. Tüm sorumluluk sahaya çıkan oyuncuların. Üzgünüz söyleyecek bir şey yok, utanıyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler