Ludogorets-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

09.11.2023 - 08:43 | Son Güncellenme: 09.11.2023 - 21:57

Fenerbahçe, Avrupa'da bu akşam Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'e konuk olacak. Ludogorets Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 23.00'te başlayacak. Detaylar.

Ludogorets-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü hafta maçında bu akşam Bulgaristan'ın Ludogorets takımıyla deplasmanda karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertli ekipte teknik direktör İsmail Kartal, 17 yaşındaki genç oyuncu Yusuf Akçiçek'i ilk 11'de gösterdi.

Maç Exxen'de

Ludogorets Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 23.00'te başlayacak ve maçı EXXEN platformu naklen yayınlayacak.

Fenerbahçe kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde bu sezon Avrupa arenasında oynadığı 9 müsabakanın tamamını kazanan sarı-lacivertliler, rakibini mağlup ederek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

Grubunda 9 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, yarınki müsabakadan puan ya da puanlar alması durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş 3 puan, Aboubakar rekor peşinde! Rakip Bodo/Glimt...
Habere Git

İlk maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı 3-1, ikinci karşılaşmasında deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, son olarak evinde konuk ettiği Ludogorets'i de 3-1 ile geçmişti.

Fenerbahçe'de 6 eksik

Fenerbahçe, Ludogorets karşısında 6 oyuncusundan faydalanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Fred Rodrigues, Joshua King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş, bu akşamki müsabakada forma giyemeyecek.

Cengiz Ünder dönüyor

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Cengiz Ünder, Ludogorets karşısında kamp kadroda yer aldı.

Ligde Antalyaspor karşısında maçın başında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre takımından ayrı kalan 26 yaşındaki oyuncu, Hatayspor ve Ludogorets maçlarının son anlarında forma giyerek sahalara dönmüştü.

Söz konusu müsabakaların ardından ağrıları nedeniyle ligde oynanan Pendikspor ve Trabzonspor müsabakalarında kadroya alınmayan Cengiz Ünder, teknik direktör İsmail Kartal'ın tercih etmesi durumunda Bulgaristan deplasmanında sahalara geri dönecek.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Okan Buruk'un oynattığı futbolu Türkiye'de oynatan olmadı
Habere Git

Yusuf Akçiçek'e şans doğdu

Fenerbahçe'nin 19 yaş altı takımında stoper olarak forma giyen Yusuf Akçiçek'e, Ludogorets karşısında A takımda forma giyme şansı doğdu.

Sarı-lacivertlilerde Luan Peres, uzun süreli sakatlığı nedeniyle hem lig hem de Avrupa kadrosunda yer almazken sezona Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz ve Samet Akaydın stoper rotasyonuyla başlandı.

Bahsi geçen stoperlerden Samet Akaydın UEFA kadrosunda yer almazken, Serdar Aziz, Rodrigo Becao ve Alekander Djiku'nun sakatlığı bulunuyor. Bu oyuncuların yokluğunda o bölgeye alternatif olarak düşünülen oyunculardan Mert Müldür de UEFA kadrosuna yazılmamıştı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın eksikler nedeniyle 17 yaşındaki Yusuf ile sol bek Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra orta saha oyuncuları İsmail Yüksek ve Miguel Crespo'yu bu pozisyonda görevlendirme ihtimali bulunuyor.

İşte Ludogorets- Fenerbahçe 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Yusuf Akçiçek, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Crespo, Zajc, Kent, Tadic, Batshuayi

Ludogorets (Muhtemel): Sluga, Nedyalkov, Son, Russo, Verdon, Gonçalves, Duah, Pedrinho, Caio, Delew, Rwan. 

Senin için hazırladığımız haberler