İsmail Kartal'dan Fenerbahçe Taraftarına Çağrı: Bu Çile Bitsin

03.07.2023 - 12:55 | Son Güncellenme: 03.07.2023 - 14:19

Teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe taraftarına çağrı yaptı. Kulübün sosyal medya hesabında yayınlanan videoda taraftara seslenen Kartal, "Bu çile bitsin" dedi.

İsmail Kartal'dan Fenerbahçe Taraftarına Çağrı: Bu Çile Bitsin

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un takımdan ayrılmasının ardından teknik direktör İsmail Kartal göreve getirildi. Sarı-Lacivertliler'in başında yeni sezona hazırlanan deneyimli çalıştırıcı, şampiyonluk hedefiyle hazırlıklara başladı. İsmail Kartal, kulübün sosyal medyasında yayınlanan bir video ile taraftara seslendi.

"Omuz omuza başaracağız"

İsmail Kartal, "Fenebahçe bizim, Fenenbahçe hepimizin. Çizginin kenarında, Fenerbahçesi'nin deplasmana gelmesini sabırsızlıkla bekleyen o çocuk var. Çubukluyu gördüğünde gözleri dolan abimiz var. Omzunda evladıyla maça gelen ailelerimiz var. Her platformda Fenerbahçesi'ni düşünen gençlerimiz var. Çizginin arkasında Fenerbahçe'nin neferleri var. Birlikte sevineceğiz, birlikte üzüleceğiz. Omuz omuza başaracağız. Yeter ki inanalım. Hepinizi çok seviyorum" dedi.

"Tam 9 yıl ızdırap çektik"

Sözlerine devam eden Kartal, "Fenerbahçe olarak tam 9 yıl ızdırap çektik. Duygularınızı çok iyi biliyorum. Çünkü ben de bu camianın evladı olarak bu durumu içime sindiremiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'e rekor sözleşme: 1 milyar Euro!
Habere Git

"Artık bu çile dönemini bitirmeliyiz"

Taraftara seslenen İsmail Kartal, "Artık bu çile dönemini bitirmeliyiz. Büyük Fenerbahçe taraftarına çağrımdır. Bu takımın sizin coşkunuza, sizin inancınıza, sizin koşulsuz desteğinize ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

"Allah'ın izniyle şampiyon olacağız"

Şampiyonluk hedefini vurgulayan Kartal son olarak, "Siz yüreğinizi ortaya koydukça bu takım daha da şahlanacak ve Allah'ın izniyle şampiyon olacağız. Takımı ayakta tutan sizin varlığınız ve enerjinizdir. Vakit tek yumruk olma vaktidir. Haydi büyük Fenerbahçe!" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den 3. transfer: Anlaşma sağlandı
Habere Git

İsmail Kartal'ın son Fenerbahçe performansı

Son olarak 2021/22 sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçe'yi devralan İsmail Kartal, takımı çıkışa geçirerek dikkat çekmişti. 21 maçın 12'sini kazanmayı başaran tecrübeli hoca, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 1.85 puan ortalaması yakaladı. İsmail Kartal ile yükselişe geçen Sarı-Lacivertliler, 2021/22 sezonunu ikinci sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler