İsmail Kartal'dan Alexander Djiku ve transfer açıklaması!

29.10.2023 - 18:44 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 19:40

Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Alexander Djiku ve transfer hakkında konuştu.

İsmail Kartal'dan Alexander Djiku ve transfer açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, savunma oyuncusu Alexander Djiku ve transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

"Cumhuriyeti'n 100. yılı kutlu olsun"

Maç önünde yayıncı kuruluşa konuşan Kartal, "Öncelikle Cumhuriyeti'n 100. yılı kutlu olsun. Bugünkü maça özel bir formayla çıkacağız. İnşallah bugün de Cumhuriyet'imizin 100. yılıyla birlikte kendimize yakışan futbolla haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz" dedi.

"Alexander Djiku'nun ayağında hafif bir kırık var"

Djiku'nun sakatlık durumuyla ilgili de bilgi veren Kartal, "Alexander Djiku'nun ayağında hafif bir kırık var. Doktor 2-3 hafta süreceğini söyledi. Samet Akaydin bugün sahaya çıkacak. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 2500 kişilik statta! Tribün yerine pankart var...
Habere Git

"Samet bizim önemli oyuncularımızdan biri"

Samet bizim önemli oyuncularımızdan biri. Sezon başında da 4 stoperim olduğunu söylemiştim. Milli maçlarda iyi maçlar çıkardı. İnşallah bugün de güzel bir maç çıkartır" şeklinde konuştu. 

İsmail Kartal'dan stoper transferi açıklaması

"Stoper transferi olacak mı?" sorusuna da yanıt veren Kartal, "Bakalım, orası daha belli değil" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Balkon tribünler taraftara açıldı! İşte bilet fiyatları
Habere Git

17 yaşındaki stoper Yusuf Akçiçek kadroda

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, savunmada Alexander Djiku ve Serdar Aziz'in yokluğunda kadroya 17 yaşındaki stoper Yusuf Akçiçek'i dahil etti. Bu sezon ilk kez bir lig maçında kadroya dahil edilen genç oyuncu, daha önce UEFA Konferans Ligi'nde 2 maçta kadroda yer almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler