Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'a yaptırım geliyor

22.12.2023 - 09:17 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 09:34

Fenerbahçe'de, Kayserispor karşılaşmasındaki itirazları nedeniyle kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş'ın takımdaki geleceği belli oluyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'a yaptırım geliyor

Fenerbahçe'nin ligin 17. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup ettiği karşılaşmanın uzatma dakikalarında sarı lacivertli takımın tecrübeli ismi Mert Hakan Yandaş maçın hakemi Zorbay Küçük'e yaptığı itirazlar nedeniyle üst üste gördüğü sarı kartlar sonucu kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

İsmail Kartal'ı da kızdırmıştı

Mert Hakan Yandaş'ın itiraz nedeniyle kırmızı kart görerek oyundan atılması Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı da kızdırmış, Kartal'ın kırmızı kartın ardından saha kenarında oyuncusuna tepki gösterdiği kameralara yansımıştı. 

Takımdaki geleceği belli olacak

Fanatik'te yer alan habere göre; bu sezon Fenerbahçe formasıyla beklentilerin altında kalan kalan ve son olarak Kayserispor maçında itirazları nedeniyle kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş, Ocak ayında takımdan ayrılabilir.

İlgini Çekebilir
"Aptal" karmaşası! Zorbay Küçük ve Fred...
Habere Git

Devre arası ayrılık gündemde

Haberde, İsmail Kartal’ın, Mert Hakan’la bir durum değerlendirmesi yapmasının beklendiği ve sarı lacivertli yönetimin de tecrübeli oyuncuya yaptırım uygulayacağı kaydedildi. 29 yaşındaki futbolcunun devre arasında gönderilmesinin de gündeme geldiği öne sürülüyor.

108 maçta forma giydi

Sarı-Lacivertliler, 2020’de başarılı orta saha oyuncusunu Sivasspor’dan bedelsiz olarak transfer etmişti. Mert Hakan, sarı-lacivertli formayla çıktığı 108 resmi maçta 7 gol, 18 asistlik katkı sağladı. 29 yaşındaki futbolcu bu sezon ise sık sık sakatlıklarla boğuştu.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Mert Hakan Yandaş, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 13 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu maçlarda 3 asitlik performans sergiledi. 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler