İsmail Köybaşı: "Kahvaltılar yapıyoruz, antrenmanları yapıyoruz ama..."

21.10.2018 - 00:51 | Son Güncellenme: 20.10.2018 - 21:54

İsmail Köybaşı Sivasspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. İsmail Köybaşı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bizim oyun stratejimiz gereği bu şekilde başladık. Bir futbolcu için bu şekilde röportaja gelmek en zor zamanlardır. Kelimeleri bulamıyorum. Bu durumları nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Çok zor, çok üzgünüz. 3-4 maçtır gol yemiyoruz ama gol atamıyoruz. Üzgünlüğümü nasıl ifade ederim bilmiyorum. Bir şeyleri değiştirmekten bahsederiz ancak öncelikle ben kendimi değiştirmekten başlarım. Kendi adıma analiz yapıp belki daha sonra arkadaşlarıma ışığımla yardımcı olmaya çalışıyorum. Bugün de mücadele anlamında takımıma yardımcı olmaya çalıştım. Bu durumda olmamıza rağmen her maça gelen sayısız taraftarlımız var. Bunların hepsinin bilincindeyiz. Bilinçsiz insanlar değiliz.

Kahvaltılar yapıyoruz, antrenmanları yapıyoruz ama top girmediği zaman bunların anlamı kalmıyor gibi. Daha önce ben de bu durumda kalmadım. Fenerbahçe’de böyle bir duruma düşmedi. Bizi bu durumdan galibiyet değil, galibiyet serisi kurtarabilir. O topun canı istemiyor, bilemiyorum. Destekleyenlerden, güvenenlerden özür diliyoruz. Durumun da farkıdnayız. Farkında olmak önemlidir ve bir şeyleri getirir. Sahada o mücadeleyi veriyoruz ancak olmuyor. Bu bir şekilde değişecektir. Galibiyet serisi geldikten sonra puan sıralamamız bu şekilde kalmayacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler