İsmail Köybaşı: Osmanlıspor maçı dönüm noktasıydı

18.12.2017 - 22:23 | Son Güncellenme: 18.12.2017 - 22:23

Fenerbahçe, Karabükspor'u 2-0 yenerken; İsmail Köybaşı galibiyeti yayıncı kuruluşa değerlendirdi. İsmail, "Osmanlıspor maçı dönüm noktasıydı" dedi.

İsmail Köybaşı'nın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bu galibiyet anlamlıydı. Kriz gibi görünen dönemde fırsat vardı ve biz de çok önemli yol kat ettik. Aynı inançla fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Takım halinde aynı düşünce içerisinde olup; yönetimle, taraftarla birlikte başarılı bir şekilde devam etmek istiyoruz.

Osmanlıspor maçı dönüm noktasıydı. Soyunma odasında 45 dakika bazı şeyler paylaştık. O gün herkesin yüzüne bakınca inancı görmüştüm. Bu havadan bir şey değildi, bir inanç vardı"

İsmail Köybaşı: Şampiyon olacağız

İsmail Köybaşı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise, "Son derece önemli bir maçtı bizim için 6 maçlık seriyi 7 'inci maça çıkarmak istiyorduk, bunu başardık. Hocamız ile birlikte maç maç bakarak galibiyetlere ulaştık. Bu galibiyeti taraftarımıza hediye ediyoruz. Önemli olan taraftar ile bütünleşmemizdi. Hep birlikte hareket edip galibiyetlere devam edeceğiz. Ligin üst sıralarındayız ve şampiyon olacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler