Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu ve İsmail Köybaşı, açıklamalarda bulundu

24.07.2021 - 16:19 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 17:35

Son dakika spor haberleri... Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu ve yeni transfer İsmail Köybaşı, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu ve İsmail Köybaşı, açıklamalarda bulundu

AJANSSPOR - HABER

İsmail Köybaşı, kensini Trabzonspor'a bağlayan 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yeni transfer İsmail Köybaşı, imza töreninde açıklamalarda bulundu. 

Rizespor Başkanı Tahir Kıran'a teşekkür

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam edildiğini hatırlatan başkan Ağaoğlu, İsmail Köybaşına yönelik ''İsmail Köybaşı da aramıza katılan oyunculardan biri.  Bu doğrultuda bizim sana olan güvenimiz tam. Transferinin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan Rizespor Başkanı Tahir Kıran kardeşimize de çok teşekkür ediyoruz. Onun da çok değerli katkıları oldu'' dedi. 

''Çok önemli bir ailenin parçası oldun'

İsmail Köybaşına'na başarılar dileyen Ağaoğlu, ''Çok önemli bir ailenin parçası oldun. Buraya gelen her oyuncu da bunu vurguluyor. Trabzonspor camiası çok büyük bir camia. Biz, büyük bir aileyiz. Bu kulübün formasını üzerine geçiren her oyuncu bizim için çok değerli. Bizim taraftarımız sabırsızdır. Başarı isterler. Bugün değil, dün isterler. Her şeyin en iyisini talep ederler. Sen bu ülkenin tecrübeli oyuncularından birisin. Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Hepinizin en büyük destekçisi biziz. Allah önce sizin, sonra bizim; camiamızın yardımcısı olsun. Hayırlı olsun diyorum'' ifadelerini kullandı. 

İsmail Köybaşı: ''Kalbim pır pır atıyor''

Ağaoğlu'nun ardından sözü alan Trabzonspor'un yeni transferi İsmail Köybaşı ise, ''Başkanım öncelikle bu değerli düşünceniz için, güvendiğiniz için size teşekkür etmeyi borç olarak görüyorum. Şu andaki konuşmalarınızdan da çok heyecanlandım. Kalbim pır pır atıyor. Burada olmamı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi. 

'Burada olduğum için gururlanıyorum'

Gelecek sezon şampiyon olacaklarına inanan ve bunda en büyük pay sahiplerinden biri olmak istediğini belirten Köybaşı, ''Bu ailede bunu sağlayacak başta siz, hocalarımız ve kulüpte yer alan herkesin bizi başarıya götüreceğini, buradan geçeceğini inananlardan biriyim. Burada olduğum için gururlanıyorum. Kendimi en verimli olduğum dönemde hissediyorum. Fiziksel ve mental açıdan hazırım. Şampiyonluktaki pay sahibi olmak için sabırsızlanıyorum. Bana bu sıcak karşılamayı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Taraftarımızı çok özledik. Onların beklentilerini biliyoruz. Bizler, bunun bilincinde hedefe doğru gitmeliyiz'' diyerek sözlerini noktaladı. 
 

Senin için hazırladığımız haberler