Beşiktaş, James Rodriguez'i gündemine aldı! Sao Paulo'dan açıklama

31.01.2024 - 10:27 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 10:44

Transfer haberleri. Ligde üst üste kötü sonuçlar alan Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Sao Paulo forması giyen James Rodriguez'i gündemine aldı. Detaylar.

Beşiktaş, James Rodriguez'i gündemine aldı! Sao Paulo'dan açıklama

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 4 Şubat Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için takviye arayışlarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar için Brezilya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta hedef James Rodriguez

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş, bir dönem Real Madrid, Bayern Münih, Monaco ve Everton gibi takımlarda oynayan James Rodriguez'i gündemine aldığı belirtildi.

"Beşiktaş'tan bize gelen bir teklif yok"

Konuyla ilgili Caze TV'ye bir açıklama yapan Sao Paulo başkanı Julio Casares, "Şu an hiçbir şey bilmiyoruz. Aslında haber asılsız. Beşiktaş'tan bize gelen bir teklif yok. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık! İşte Kazımcan Karataş'ın yeni adresi...
Habere Git

"James Rodriguez, Sao Paulo'nun oyuncusu"

James Rodriguez, Sao Paulo'nun oyuncusu ve sözleşmesi devam ediyor. Tabii teklif gelirse her oyuncu gibi analiz ederiz ama gelen teklif yok" dedi. 

Sao Paulo performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Kolombiyalı 10 numara, Sao Paulo ile çıktığı 14 karşılaşmada 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta flaş Vincent Aboubakar kararı! Bugün...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler