İspanya bu sözleşmeyi konuşuyor: “2031’e kadar…”

08.06.2021 - 16:59 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 17:16

Dış haberler... İspanya La Liga ekibi Osasuna, 23 yaşındaki oyuncusu Jon Moncayola ile 10 yıllık anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

İspanya bu sözleşmeyi konuşuyor: “2031’e kadar…”

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Osasuna'nın yükselen değeri Jon Moncayola, verimli geçen bir sezonun ardından kulübüyle yeni sözleşme imzaladı. Moncayola, 10 yıl süreyle Osasuna'da kalacağı sözleşmeyi imzalayınca İspanya'da gündeme oturdu. 

"Tanıtım videosu binlerce kez izlendi!"

Osasuna'nın resmi sosyal medya hesabından Jon Moncayola'nın transferine ilişkin bir video yayınlandı. Videoda, İspanya'nın ünlü dizilerinden La casa de papel'e atıfta bulunuldu. Bu video, saatler içerisinde 100 binden daha fazla izlenirken; 3 bine yakın etkileşim aldı. Moncayola, 2031'e kadar Osasuna'da!

 

 

Serbest kalma bedeli belirlendi

İspanyol Diario de Navarro Gazetesi'nde çıkan haberde; Osasuna'nın Moncayola'nın sözleşmesine serbest kalma maddesi eklediği belirtildi. Buna göre, oyuncunun bonservisini almak isteyen kulüplerin 20 milyon Euro ödeme yapması gerekiyor.

"İstikrar abidesi..."

La Liga'da geçtiğimiz sezonu 11. sırada tamamlayan Osasuna'nın en etkili oyuncularından biri Jon Moncayola'ydı. Osasuna ile 37 maça çıkan 23 yaşındaki orta saha, bu süreçte 2 kez gol atma başarısı gösterdi. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro civarında. 

Senin için hazırladığımız haberler