Barcelona'dan Fenerbahçe'nin Golcüsü Valencia'ya Transfer Kancası

21.01.2023 - 12:18 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 12:41

İspanya La Liga devi Barcelona'nın, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia'yı transfer etmek istediği iddia ediliyor. İşte haberle ilgili tüm detaylar

Barcelona'dan Fenerbahçe'nin Golcüsü Valencia'ya Transfer Kancası

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de Enner Valencia'ya dair yeni bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek yıldız golcü için bu kez iddia, İspanya basınından geldi.

Barcelona, Valencia'yı transfer listesine aldı iddiası

Depay'ın Atletico Madrid'e transferi sonrasında Barcelona forvet hattı için arayışlarını sürdürüyor. Diario Sport'ta yer alan habere göre Barcelona kulübü forvet hattında şu anda kısa vadeli bir çözüm arıyor. Katalanan ekibinin bu çözüm doğrultusunda listesinde Enner Valencia'nın da olduğu iddia edildi. 

Valencia, en fazla gol atan futbolcu oldu

Fenerbahçe'de çok formda bir sezon geçiren Enner Valencia, 2015/16'dan bu yana Fenerbahçe'de bir sezonda en fazla gol atan futbolcu oldu. Valencia bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 18 gol attı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Fenerbahçe'ye 1 milyon Euro önerdi! Ezeli rakipten transfer...
Habere Git

Memphis Depay gitti, Valencia gelecek

Barcelona, son olarak Memphis Depay ile yollarını ayırmıştı. Depay'ın ayrılığının ardınan Barcelona'nın yeni golcüsünün kim olacağı belirsizliğini koruyor. İspanya La Liga devinin bu boşluk için kısa süre içerisinde Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı ifade edilirken, oyuncunun menajeriyle de ilk temasın kurulduğu kaydedildi.

Valencia'ya yoğun çaba

Bütçesine uygun bir ismi kadrosuna katmak isteyen Barcelona'nın Valencia'yı en güçlü aday olarak belirlediği ve transferi bitirmek için yoğun çaba sarf edeceği aktarıldı.

Fenerbahçe ile henüz masaya oturmadı

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan tecrübeli oyuncu Valencia, sarı-lacivertli ekiple şuana kadar herhangi bir görüşme yapmadı. Tecrübeli oyuncunun transfer ile ilgili iddiaların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler