Real Madrid İle Barcelona, Arda Güler Transferi İçin Rakip Oldu

31.03.2023 - 08:38 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 08:49

İspanya'nın iki dev kulübü Barcelona ile Real Madrid, Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler'i transfer listesine aldı. İki ekip gözünü genç oyuncya kestirdi. Detaylar...

Real Madrid İle Barcelona, Arda Güler Transferi İçin Rakip Oldu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e talipler gelmeye devam ediyor. Son olarak ise İspanya'nın iki devi karşı karşıya kaldığı iddia edildi. Real Madrid ile Barcelona, 18 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için hazırlık yapıyorlar. Detaylar...

Real Madrid işleri karıştırdı

therealchamps.com sitesinde yer alan habere göre,  Arda Güler için son olarak devreye giren İspanyol ekibi Real Madrid'in işleri iyice karıştırdığını yazdı. "Türk Messi" lakabı verilen milli futbolcunun mukavelesinde bulunan "1500 dakika forma giymezse, sezon sonunda 5 milyon euroya serbest kalır" maddesinin de iştah açıcı olduğu belirtildi.

Barcelona geride kaldı

Fenerbahçe'ye 5 milyon euro teklif sunan Barcelona, Arda Güler'i ikna etmek için devreye girerken Real Madrid, araya girerek transferi karmaşık halinde getirdiği iddia edildi. Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, ekonomik sıkıntılar yaşayan Barcelona, transfere fazla ücret ödemek istemedi. Araya giren Real Madrid ise oyuncuyu ikna etmek istiyor. Arda'nın tercihi ise Real Madrid olacağı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den taraftara ceza: Süresiz giriş yasağı...
Habere Git

Atletico Madrid radarına aldı

İki devin yanı sıra Atletico Madrid, genç oyuncu Arda Güler'i listesine alan taraf oldu. Resmi teklif sunmayan Kırmızı-Beyazlılar, sezon sonunu beklediği ifade edildi. 

Arda Güler'in hayali belli oldu

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, İspanya'da Barcelona ve Atletico Madrid'den gelen teklife değil Real Madrid'de daha sıcak bakıyor. Eflatun-Beyazlı ekibin resmi olarak adıma atmamasına rağmen genç oyuncunun hayali Real Madrid forması giydiği iddia edildi.

Serbest kalabilir

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesindeki özel madde, taraftarı korkutmaya devam ediyor. 18 yaşındaki yıldız bu sezon 1500 dakika süre alamazsa, 5 milyon euroluk serbest kalma maddesi aktif olacak. Arda Güler şu ana kadar 21 resmi maçta 630 dakika sahada kaldı.


 

Senin için hazırladığımız haberler