İspanyol ekibi Villarreal, Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek istiyor!

03.06.2024 - 23:09 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 23:20

Süper Lig devi Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiralık yolladığı Nicolo Zaniolo, geri döndü. Yıldız oyuncuyu İspanyol ekibi Villarreal, genç oyuncuyu istiyor. Detaylar...

İspanyol ekibi Villarreal, Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek istiyor!

AJANSSPOR HABER

Geçtğimiz sezonu Aston Villa'da kiralık olarak geçiren Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo'nun kiralık sözleşmesi sona erdi. İngiliz ekibi İtalyan oyuncunun bonservisini almak istemedi. Tekrardan Galatasaray'a geri dönen Zaniolo'ya İspanyol ekibi talip oldu. Detaylar...

Villarreal gündemine aldı

Relevo'da yer alan habere göre, Villarreal'in, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Kiralık istendi

İspanyol basınındaki haberde, Villarreal'in bu transferi kiralık olarak düşündüğü kaydedildi. Galatasaray'ın Zaniolo için Roma'ya 15 milyon euro ödediği, Villarreal için şu anda böyle bir ödemenin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Zaniolo'nun daha önce İtalya'ya geri dönme isteğini gizlemediği hatırlatıldı. 24 yaşındaki futbolcunun, İspanya'yı da İtalya'dakine benzer yaşam dolayısıyla göz artı etmeyeceği öne sürüldü.

Aston Villa'da geride kalan sezonda 40 maçta süre bulan Zaniolo, 3 kez gol sevinci yaşadı. Zaniolo'nun bonservisinin bulunduğu Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler