Marcao'yu transfer eden Sevilla, Galatasaray'ın talip olduğu Mert Müldür'ü istiyor

19.07.2022 - 09:16 | Son Güncellenme: 19.07.2022 - 11:42

Galatasaray'dan Marcao'yu kadrosuna katarak savunma hattını güçlendiren La Liga ekibi Sevilla, bu kez de sarı kırmızlı takımın talip olduğu oyuncuya kanca attı.

Marcao'yu transfer eden Sevilla, Galatasaray'ın talip olduğu Mert Müldür'ü istiyor

Sevilla'ya Marcao transferi yeterli olmadı. İspanyol ekibinin şimdiki hedefinde Galatasaray'ın peşinden koştuğu milli futbolcu Mert Müldür var. 

Galatasaray, Mert Müldür'ün peşinde

Akşam'ın, Tuttumercato'dan aktardığı habere göre; Marcao'nun takımdan ayrılması ile savunmaya hem stoper hem de sağ bek oynayabilen Mert Müldür'ü transfer etmek isteyen Galatasaray, 23 yaşındaki milli stoper için kulübü Sassuolo ile temasa geçti.

Sevilla, Marcao'dan sonra Mert'i de istiyor

Mert Müldür için İtalyan ekibinin kapısını Galatasaray'ın yanı sıra birçok takımın çaldığı öğrenildi. Bu kulüplerden biri de sarı kırmızılılardan Marcao'yu transfer eden Sevilla oldu. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Finlandiyalı orta sahaya teklif sundu!
Habere Git

Sassuolo 8 milyon istiyor, Aslan kiralık teklif etti

Serie A ekibi güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Türk oyuncusu 8 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Marcao'yu Galatasaray'dan 12+3 milyon euro bonservis ile kadrosuna katan Sevilla'nın bu rakama yaklaştığı ifade edilirken, Galatasaray'ın Sassuolo'ya Mert için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu ileri sürüldü.

4,7 milyon Euro'ya transfer oldu

Futbola Rapid Wien altyapısında başlayan Mert Müldür A takıma yükseldikten sonra 2019-20 sezonunda 4.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giyen milli futbolcu bu karşılaşmalarda 1 asist yaparken 5 sarı kart gördü.

 

23 yaşındaki savunma oyuncusu A Milli Takım formasını ise 18 maçta terletirken 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.Yıldız futbolcu bu maçlarda 3 kez de sarı kartla cezalandırıldı.

Senin için hazırladığımız haberler