İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yılbaşında kar var mı?

28.12.2019 - 18:58 | Son Güncellenme: 28.12.2019 - 18:58

Yeniyıla girmemize günler kala "İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yılbaşında kar var mı?" soruları sorulmaya başlandı. Peki yılbaşında kar yağacak mı? İşte detaylar

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yılbaşında kar yağacak mı? Meteoroloji'den gelen uyarıların ardından özellikle İstanbullular bu soruların cevabını arıyor. Çamlıca ve Silivri'ye yılın ilk karı düştü. Peki, İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ve yurt geneli hava durumu için uyarılarda bulundu. İşte İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yılbaşında kar var mı? sorularınızın cevabı

İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

Hava sıcaklıkları İstanbul genelinde 6 dereceye düştü. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağışların öğleden sonra yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Silivri'de de yağış başladı.

5 Günlük hava tahmini raporuna göre bugün itibariyle İstanbul'da yağış, sağanak yağış görülmekte. Yüksek kesimlerde karla karışık yağmurun olacağı tahmin ediliyor.

İLK KAR ÇAMLICA'YA

İstanbul'da mevsimin ilk karı yağdı. Anadolu Yakası yüksek kesimlerinde bir süre kar yağdı. Çamlıca'da kar nedeniyle araçların üzeri beyaza büründü.

Silivri'de de yağış başladı

Bugün akşam saatlerinde Silivri'de kar yağışı başladı

Senin için hazırladığımız haberler