İstanbulspor beraberliği son nefeste yakaladı!

28.04.2019 - 15:24 | Son Güncellenme: 28.04.2019 - 16:00

İstanbulspor beraberliği son nefeste yakaladı!

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında İstanbulspor, sahasında Elazığspor ile karşılaştı. Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan mücadele2-2 sona erdi.

İstanbulspor: 2 - Birevim Elazığspor: 2

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

Hakemler: Caner Ak, Hüsnü Emre Çelimli, İlker Takpak

İstanbulspor: Muhammed Alperen Uysal, Bauque, Ali Aytemur, Wellington, Tuncer Duhan Aksu (Dk. 76 Perovic), Onur Ergün, Eslem Öztürk, Cajic (Dk. 62 Muhammed Enes Durmuş), Muhammed Demirci, İbrahim Halil Çolak (Dk. 62 Ali Dere), İbrahim Yılmaz  

Birevim Elazığspor: Ahmet Doğan, Murathan Özen, Gökhan Akkan, Idrissa Diarra, Ahmet Burak Solakel, Kadir Bekmezci, Abdülkadir Kayalı, Camara (Dk. 90+1 Cengizhan Akgün), Lamine Diarra (Dk. 66 Murat Ceylan), Mustafa Eskihellaç (Dk. 86 Rüştü Hanlı), Serdar Özbayraktar

Goller: Dk. 9 Serdar Özbayraktar, Dk. 59 Lamine Diarra (Birevim Elazığspor), Dk. 87 İbrahim Yılmaz, Dk. 90+8 Perovic (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 16 Tuncer Duhan Aksu, Dk. 65 Ali Aytemur, Dk. 89 Onur Ergün (İstanbulspor), Dk. 72 Camara, Dk. 90+4 Gökhan Akkan, Dk. 90+4 Ahmet Doğan (Birevim Elazığspor)

İlk yarıda tek gol!

Mücadelenin ilk yarısında tek gol sesi çıktı. Maça hızlı başlayan Elazığspor, golü 9. dakikada Serdar Özbayraktar'ın ayağından buldu ve 0-1 öne geçti.

Maçın ikinci yarısı ise iki gole sahne oldu. Elazığspor adına Lamine Diarra, 59. dakikada farkı ikiye çıkardı. İstanbulspor, 87'de İbrahim Yılmaz ile farkı bire indirdi. Son dakikaları nefes kesen maçta ev sahibi ekip beraberlik golünü 90. dakikada Perovic'in ayağından buldu ve bu gol maçın da skoru oldu: 2-2

Elazığspor 7 maç aradan sonra...

Bu sonucun ardından 1. Lig'de İstanbulspor puanını 37'ye, Elazığspor ise 24'e yükseltti.

Elazığ ekibi, ligde 2 haftadan sonra puanla tanıştı. Konuk ekip, deplasmanda ise 7 maçlık bir aradan sonra puan almayı başardı. 

Gelecek hafta fikstürleri...

Gelecek hafta İstanbulspor, sahasında Karabükspor'u konuk edecek. Elazığspor ise evinde Ümraniyespor'a karşı mücadele verecek.

Senin için hazırladığımız haberler