İşte 2018 yılına damga vuracak yıldızlar! Galatasaraylı yıldız...

28.12.2017 - 09:04 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 09:04

İşte 2018 yılına damga vuracak yıldızlar! Galatasaraylı yıldız...

2017 yılının son günlerinde ünlü haber kaynağı Bleacher Report, 2018'de Avrupa'nın beş büyük ligi dışındaki liglerde dikkat edilmesi gereken beş oyuncu başlığıyla bir liste yayımladı. Listede tanıdık bir isim var. İşte listedeki isimler...

Rus ekibi Zenit'in 26 yaşındaki oyuncusu Aleksandr Kokorin. Bu sezon teknik direktör Mancini'nin gözdelerinden olan Kokorin ligde ve Avrupa Ligi'nde hemen hemen tüm maçlarda forma şansı buldu. Ligde 10 gol 2 asistlik performans sergileyen golcü oyuncu, Avrupa'da ise 8 gol 2 asiste imza attı.
Listede yer alan bir diğer oyuncu ise Sporting Lizbon'un 22 yaşındaki kanat oyuncusu Daniel Podence.
Potansiyelinin çok yüksek olduğu belirtilen Podence'in Figo, Nani, Ronaldo gibi yıldızların izinde olduğu ifade edildi.
Basel'in genç futbolcusu Manuel Akanji de listede... İsviçre Ligi'nde top koşturan 22 yaşındaki oyuncu 1,87 m boyunca bir stoper. İsviçre Ligi'nde bu sezon 19 maçta forma giyen Akanji 1 gol 1 asiste imza attı.
Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarının tamamında oynayan İsviçreli oyuncu 1 asist yaptı.
Listede Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven'da forma giyen 22 yaşındaki oyuncu Hirvin Lozano yer aldı.
Forvet hattında özellikle sol kanatta oynayan Lozano, Meksika ekibi Pachuca'dan PSV'ye 8 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Meksikalı oyuncu bu sezon ligde 9 gole imza attı.
Listede Süper Lig'den Galatasaraylı Badou Ndiaye yer alıyor. Galatasaray'ın bu yaz yaptığı Fernando, Gomis ve Feghouli gibi görkemli transferlerin gölgesinde kalan Ndiaye'nin heyecan yaratan bir transfer olduğuna dikkat çekildi.
27 yaşındaki oyuncunun Osmanlıspor ile iki harika sezon geçirdiği ve orta sahada oynarken 17 gole imzasını attığı vurgulandı. Sarı kırmızılıların 7.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Ndiaye'nin riskli bir girişim olduğu belirtildi. Ancak Ndiaye'nin Galatasaray'daki etkili performansıyla soru işaretlerini ortadan kaldırdığının altı çizildi.

Enerjik, ikili mücadelelerde başarılı bir futbolcu olarak belirtilen 27 yaşındaki orta sahanın nadiren top kaybı yaptığı ifade edildi. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğunu kovaladığı belirtilen Ndiaye'nin Senegal ile 2018 Dünya Kupası'nda boy göstereceğine dikkat çekildi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler