İşte Abdullah Avcı’nın derbi planı! Fenerbahçe maçına özel değişiklik...

12.03.2024 - 15:54 | Son Güncellenme: 12.03.2024 - 16:00

Süper Lig'in 30. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trazonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın derbi planı belli oldu. İşte detaylar...

İşte Abdullah Avcı’nın derbi planı! Fenerbahçe maçına özel değişiklik...

AJANSSPOR - HABER

Bordo mavililer ligin ilk yarısında 3-2 mağlup ettiği rakibini, pazar günü Papara Park'tan da puansız göndermek istiyor.

5-1 kazanılan Karagümrük maçı sonrası, "Rakibe göre kadroda değişiklikler olacak" diyen teknik direktör Abdullah Avcı bu doğrultuda Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını da yapıyor.

Fernandez savunmaya, Mendy orta sahaya

Fotomaç'ın haberine göre; Karagümrük maçında Fernandez'i 79. dakikada oyuna dahil ederek oyuncunun son durumunu görmek isteyen bordo mavili hoca, Mendy'yi orta sahaya çekmişti. Avcı'nın derbide Fernandez'i stopere yerleştirmesi, Mendy'yi asıl mevkisi olan orta sahaya alması ve presle rakibini bunaltması bekleniyor.

Uğurcan Çakır'ın durumu

Sakatlığı nedeniyme Karagümrük maçında forma giyemeyen kaptan Uğurcan Çakır, Fenerbahçe derbisinde oynamayı çok istiyor. Önceki gün takımdan ayrı koşulara başlayan milli kalecinin, Fenerbahçe maçında sahada olmak için bireysel çalışmalarına da hız vereceği belirtildi. Sağlık ekibinin de oyuncunun sakatlığıyla ilgili yapacağı son incelemelerin ardından kararını netleştireceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler