İşte Abdullah Avcı'nın Nwakaeme'siz Hatay planı

16.12.2021 - 10:40 | Son Güncellenme: 16.12.2021 - 10:54

Trabzonspor'da takımın en etkili hücum silahı Anthony Nwakaeme'nin, kasığındaki yırtık nedeniyle 3 maçta (Hatay, Altay, Başakşehir) kesin forma giyemeyecek olması teknik direktör Abdullah Avcı'yı yeni formül arayışına itti.

İşte Abdullah Avcı'nın Nwakaeme'siz Hatay planı

Trabzonspor'da Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Anthony Nwakaeme'nin en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak olması, kritik Hatayspor maçı öncesi planları alt üst etti. 

Ömür sağ, Djaniny sola

Sabah'ın haberine göre; Teknik direktör Abdullah Avcı, bir yandan Nijeryalı yıldızın durumunu yakından takip ederken, bir yandan da yeni planını yapıyor. Abdülkadir Ömür'ün oynayabilecek duruma gelmesi nedeniyle rahatlayan ve sağ kanatta alternatifi olan Avcı, Djaniny'yi sola kaydırıp geçiş sürecini atlatmayı hedefliyor.

Peres gerçek yerine dönüyor 

Bu arada son oynanan ve 2-1 kaybedilen Antalyaspor maçında sol bek performansı yeterli görülmeyen Bruno Peres'i yedek kulübesine çekmek istemeyen Avcı, tecrübeli ismi esas mevkii olan sağ bekte tekrar görevlendirmeyi düşünüyor. 

Peres'in sağ beke dönmesiyle boşa çıkan Dorukhan Toköz'e de yeni bir mevki arayışı içerisine girilebilir. 58 yaşındaki teknik adam, oyuncu değişiklikleriyle alakalı kararını maç gününe kadar yapacağı antrenmanlarla verecek.

Senin için hazırladığımız haberler