Küme düşen Göztepe'nin golcüsü Adis Jahovic'e Pendikspor talip

28.04.2022 - 08:53 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 13:11

Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Göztepe Makedon golcüsü Adis Jahovic ile yolların ayırmaya hazırlanırken, 35 yaşındaki futbolcunun yeni adresi belli olmak üzere. İşte detaylar...

Küme düşen Göztepe'nin golcüsü Adis Jahovic'e Pendikspor talip

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'un ardından küme düşen ikinci takım olan Göztepe'de bir çok futbolcu ile yollar ayrılıyor. Bu isimlerden de biri de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adis Jahovic olacak.

Göztepe, Adis'le devam etmeyecek

Geçtiğimiz sezon devre arasında geldiği İzmir ekibinde bu sezon 30 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergileyen tecrübeli golcü ile yeni sözleşme imzalanmayacak.

Jahovic, Pendikspor yolcusu

DHA'nın haberine gelecek sezon tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Pendikspor Adis Jahovic'e talip oldu. İstanbul ekibinin Makedon golcü ile büyük oranda anlaşmaya vardığı ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Göztepe'de ayrılıklar peş peşe!
Habere Git

Türkiye'de 4 takımın formasını giydi

Türkiye kariyeri 2016-2017 sezonun devre arasında Rus ekibi Samara'dan Göztepe'ye transferiyle başlayan Jahovic, Konyaspor, Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor formaları giydi.  

"No Adis no Party"

Göztepe'deki ilk sezonunda attığı gollerle sarı kırmızılı takımın sevgilisi olan Adis Jahovic, Totti ile özdeşleşen 'No Totti No Party' mottosunu, attığı bir gol sonrası formasının altına giydiği tişörtte yazan "No Adis no Party" yaparak kendine uyarladı. Göztepe taraftarı daha sonra bu sözü tezahürat olarak kullanırken, üzerinde "No Adis no Party" yazan atkılar yaptırdı.

Senin için hazırladığımız haberler