İşte Balotelli'nin planı! Türkiye'den İtalya'ya...

18.11.2021 - 15:10 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 19:28

Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli, birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı.

İşte Balotelli'nin planı! Türkiye'den İtalya'ya...

Yeniden İtalya forması giymek istediğini söyleyen Balotelli şöyle konuştu:

"İtalya Milli Takımı'na dönmek için kendimi hazır istiyorum. 2.5 yıl sonra çok iyi durumdayım."

"Türkiye'den İtalya'ya yürüyerek gidebilirim"

"Milli takıma yeniden seçilmem rüya gibi olur. Bunun için Türkiye'den İtalya'ya yürüyerek gidebilirim.İtalya A Milli Takım Teknik Direktörü Mancini ile aram iyi. Bana yeniden kadroya girebilmem için ne yapmam gerektiğini anlattı, ben de yapacağım."

"Sağ bek bile oynarım"

İtalya teknik direktörü Mancini ile de ilişkilerinin harika olduğunu belirten Balotelli, "Onunla her zaman mükemmel ilişkiler içerisinde olduk. Milli takıma dönebilmem için benden istediklerini söyledi ve yapacağım. Benden ne istediğini zaten bir kaç kez söylemişti. Mancini beni çağırırsa sağ bek bile oynarım, hiç sorun değil." açıklamasını yaptı.

"Çok fazla cahil insan var"

İtalya Milli Takımı'nın eleştirilmesine değinen 31 yaşındaki golcü, "İtalya'da çok fazla cahil insan var, buna kızıyorum. İtalya EURO 2020'de şampiyon oldu, üst üste rekorlar kırdı. Ancak şimdi bir maç kaybetti diye eleştiriliyor, çamur atılıyor.

"Mancini benim potansiyelimi bildiği için henüz beni milli takıma davet etmedi. Milli takım seviyesinde değilim zaten şu an ancak mart ayına kadar zamanım var, çalışacağım." şeklinde konuştu.

Adana Demirspor'daki hedeflerinden bahseden Balotelli, şunları söyledi:

"Türkiye'ye transfer olmadan önce İtalya'dan teklifler aldım ama kabul etmedim. Adana Demirspor kötü takım değil, şimdilik iyi gidiyoruz. Nereye kadar gideriz bilmiyorum, bakacağız"

 

 

Balotelli bu sezon ne yaptı?

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de 12 maça çıkan 31 yaşındaki santrfor beş gol atarken, iki de asist yapmıştı.

 

 

Roberto Mancini ile daha önce Manchester City'de birlikte çalışan Balotelli, İtalya Milli Takımı için oynadığı 36 karşılaşmada rakip filelere 14 gol atarak iz bırakmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler