İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri!

27.07.2017 - 00:29 | Son Güncellenme: 27.07.2017 - 00:29

İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri!

AJANSSPOR - UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir, rakibini İstanbul'daki rövanşta 2-0 mağlup ederek adını play-off turuna yazdırdı.

Temsilcimizi bu turda zorlu rakipler bekliyor:

İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri:

Sevilla (İspanya)

Napoli  (İtalya)

Liverpool (İngiltere)

Seri başı olmayan Medipol Başakşehir'in rakibi 4 Ağustos Cuma günü TSİ 13.00'te yapılacak kura çekiminde belli olacak. Medipol Başakşehir ilk maçını 15-16 Ağustos'ta, rövanşı ise 22-23 Ağustos'ta yapacak.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Sporting (Portekiz)

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Nice ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Ajax, rakibiyle sahasında 2-2 berabere kalarak turnuvaya veda etti ve Sporting Lisbon, Medipol Başakşehir'in son muhtemel rakibi oldu.

CSKA Moskova (Rusya)

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda 2-0 yendiği AEK'yı evinde 1-0 yenen CSKA Moskova, Dinamo Kiev ve Viktoria Plzen'in elenmesi sonucu Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasına girdi.

Ajax veya Dinamo Kiev'in elenmesi halinde; Steaua Bükreş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Çek ekibi Viktoria Plzen, rakibini elemesi halinde seri başı olacak ve Başakşehir'in rakipleri arasına girecek.

Ajax ve Dinamo Kiev'in elenmesi halinde;  Steaua Bükreş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Çek ekibi Viktoria Plzen ve AEK'yı eleyen Rus takımı CSKA Moskova Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasına girecek.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

 

Senin için hazırladığımız haberler