Beşiktaş'ın Daler Kuzyaev'e Yapacağı Transfer Teklifi Belli Oldu!

18.06.2023 - 09:35 | Son Güncellenme: 18.06.2023 - 12:18

Beşiktaş, Zenit'te forma giyen Daler Kuzyaev'i transfer listesine aldı. Şenol Güneş'ten onay bekleyen Ahmet Nur Çebi yönetiminin yapacağı teklif belli oldu.

Beşiktaş'ın Daler Kuzyaev'e Yapacağı Transfer Teklifi Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig'de sezonu üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor. Transfer çalışmalarına start veren Siyah-Beyazlılar, listesindeki oyuncuları değerlendirmeye başladı.

Daler Kuzyaev, Beşiktaş'ın radarında

Beşiktaş, Rusya Ligi ekiplerinden Zenit'te forma giyen Daler Kuzyaev'i transfer listesine aldı. Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki orta saha ile ciddi şekilde ilgilendi.

Beşiktaş'ın Kuzyaev'e yapacağı teklif

Sabah'ın haberine göre Ahmet Nur Çebi yönetiminin, Daler Kuzyaev'e yapacağı transfer teklifi belli oldu. 30 Haziran'da Zenit ile olan sözleşmesini tamamlayacak olan Rus milli futbolcuya 2+1 yıllık kontrat ve 1.5 milyon Euro civarında maaş önerilecek.

İlgini Çekebilir
Kartal'ın hedefi Rus orta saha! Güneş'in raporu bekleniyor
Habere Git

Şenol Güneş'in onayı bekleniyor

Siyah-Beyazlı yönetim, Daler Kuzyaev transferi için teknik direktör Şenol Güneş'ten gelecek olumlu raporu beklemeye koyuldu. Yönetimin transferde istekli görünürken, Şenol Güneş'in önceliğinin ön libero ve 10 numara takviyesi olduğu öğrenildi. Güneş, ekibiyle yapacağı detaylı değerlendirmenin ardından son kararını iletecek.

Daler Kuzyaev'in bu sezonki performansı

Kariyeri boyunca Rusya'da forma giyen Daler Kuzyaev, 2017 yılında 4 milyon Euro karşılığında Zenit'e imza attı. 30 yaşındaki orta saha bu sezon 35 maça çıktı.

Çıktığı maçlarda 5 kez rakip fileleri havalandıran Daler Kuzyaev, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli orta saha 6 mücadelede ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Galatasaray, İsviçre Çakısı'nın peşinde!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler