Cyle Larin'in yeni adresini duyurdular! Ön sözleşme yapıldı

16.03.2022 - 08:41 | Son Güncellenme: 16.03.2022 - 16:48

Beşiktaş'ta sözleşme yenileme görüşmelerinden sonuç alınamayan Cyle Larin için flaş bir transfer iddiası ortayla atıldı. Kanadalı yıldızın İngiliz ekibiyle anlaştığı ileri sürüldü.

Cyle Larin'in yeni adresini duyurdular! Ön sözleşme yapıldı

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaşayan siyah beyazlılar, yeni sezon öncesi transfer edilecek ve yolların ayrılacağı isimleri belirlemiş durumda. Kartal'da bir ayrılık daha netleşti. 

3 isimle imza yakın, Larin ile anlaşma sağlanamadı

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan futbolcular ile göreşmeler devam edilirken, siyah beyazlı yönetimin Vida, Atiba ve Güven Yalçın ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya yakın olduğu, Larin konusunda ise oyuncunun menajeri ile henüz anlaşma sağlanamadı ifade edildi.

Arsenal, Larin için devrede

Skorer'de yer alan habere göre; Beşiktaş'la yapılan sözleşme uzatma görüşmelerinde sonuç alamayan Larin için Premier Lig devi Arsenal'in devrede olduğu iddia edildi. İspanya'dan Todofichajes'te yer alan habere göre Arsenal, Kanadalı yıldızın transferi için görüşmelere başladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta eldiven 18'lik Emre Bilgin'de!
Habere Git

Arsenal ile Larin arasında ön sözleşme yapıldı iddiası

Haberde şu ifadeler yer aldı;

"Birkaç yıldır Türk futbolunda öne çıkan kanat oyuncusu Cyle Larin sözleşmesinin bitimiyle birlikte kariyerinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır Larin'i yakından takip eden Arsenal elini çabuk tuttu ve şimdiden oyuncuyla görüşmelerini hızlandırdı. Arsenal'in Larin ile bir ön anlaşma yaptığı biliniyor. Böylece Larin, gelecek sezon Mikel Arteta'nın geniş kadrosunda kendine yer bulmuş olacak."

Şampiyonlukta büyük katkı sağladı

Geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın önderliğinde ligde ve kupada mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ile gol yükünü sırtlayan Cyle Larin çifte zaferde büyük katkı sağlamıştı. Larin geçtiğimiz sezon 45 maçta 23 gol atıp 6 asist yaparken bu sezon ise 31 maçta 7 gol atıp 1 asist yaptı.

Milli takımda rekor kırdı

Transfermarkt verilerine göre Cyle Larin'in piyasa değeri 11 milyon Euro, Kanada Milli Takımı'nda gösterdiği performans ile rekor kırdı. Son dönemde Kanada'nın en önemli futbolcusu durumunda Cyle Larin 47 maçta attığı 23 golle milli takımın en golcü futbolcusu durumuna geldi.

Senin için hazırladığımız haberler