Stoper Arayışını Sürdüren Trabzonspor'un Yeni Hedefi Dedryck Boyata

10.07.2022 - 09:53 | Son Güncellenme: 10.07.2022 - 13:29

Trabzonspor'da rota stoper transferine çevrildi. Bordo mavililer gündemine geçtiğimiz sezon da adı transferde geçen yıldız oyuncuyu aldı. Detaylar haberimizde...

Stoper Arayışını Sürdüren Trabzonspor'un Yeni Hedefi Dedryck Boyata

Kadrosuna son olarak Mısırlı sol kanat oyuncusu Trezeguet'i katan Trabzonspor'da transfer çalışmaları stoper odaklı devam ediyor. 

Marlon, Monza'yı seçti, arayış sürüyor

Şimdiye kadar listesindeki birçok oyuncuyla görüşen bordo-mavililer sonuç elde edemedi. Son olarak Marlon'un tercihini İtalyan ekibi Monza'dan yana kullanması üzerine tekrar arayışa geçildi.

Yeni hedef Boyota

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Gündeme alınan yeni isim ise Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'in 31 yaşındaki stoperi Anga Dedryck Boyata... Belçika Milli Takımı'nda 31 kez forma giyen Kongo asıllı Boyata'nın Alman ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


5 milyon Euro istediler

61 saat sitesinde yer alan habere göre ise; bordo-mavili takımın Alman ekibi Hertha Berlin’e resmi teklif yaptığı, kulübün ise 5 milyon Euro talep ettiği öğrenildi. Hertha Berlin ile Trabzonspor arasındaki pazarlıklar devam ediyor

Piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Belçikalı stoper, geçtiğimiz sezon Alman ekibi ile 27 maça çıkıp; 1 gol+2 asistlik katkı sağladı. Sağ ayağını kullananan 31 yaşındaki oyuncu sağ bekte de forma giyebiliyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a 5 günde 84 milyon TL'lik gelir!
Habere Git

Geçen sezon da listedeydi

Boyata'yı Fırtına geçtiğimiz sezon da kadrosuna katmak istemiş ancak yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmişti. Bordo-mavili yetkililerin, Hertha ile yeniden temasa geçerek oyuncunun bonservis bedelini sorduğu belirlendi. Uygun bir rakam istenmesi halinde resmi teklif yapılacak. Oyuncunun da ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

City patentli

Futbola Manchester City altyapısında başlayan 31 yaşındaki savunmacı, 2010-15 arası dönem dönem City'nin A takımında görev aldı. Kiralık olarak Bolton ve Twente'de oynadıktan sonra 2015'te Celtic'e transfer oldu. 2019'da ise bedelsiz olarak Hertha Berlin'e geçti.

Senin için hazırladığımız haberler