İşte fotomontaj krizinin perde arkası!

02.06.2016 - 14:18 | Son Güncellenme: 02.06.2016 - 14:32

Galatasaray’da yaşanan fotomontaj krizinin perde arkası aralandı.

AJANSSPOR ÖZEL- Galatasaray’ın basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, sarı kırmızılı ekibin Eurocup şampiyonu olduğu maçta olmasına rağmen kupa seremonisindeki fotoğraf karesinde yer almamıştı. Dün basına yansıyan haberlerde ise Topsakal’ın kendisini fotomontaj yöntemiyle bu kareye eklettiği öne sürülmüştü.

Ajansspor’un edindiği bilgilere göre bu fotomontaj olayı Topsakal’ın bilgisi dahilinde yapılmadı. Galatasaraylı bazı idarecilerin jest amaçlı böyle bir işe kalkıştıkları belirtilirken olayın basına yansımasının ardından Topsakal’ın bu fotoğraf karesini kaldırttığı öğrenildi. Olayın sorumluları ciddi bir yaptırımla karşı karşıya kalabilir.

Öte yandan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nda gelecek sezonun yapılanması belli oldu. Vladimir Micov, Stephane Lasme ve Errick McCollum ile gelecek sezon için kesin olarak anlaşılırken Blake Schilb’de maddi konular görüşmeleri tıkamış durumda. Kaptan Sinan Güler ve Göksenin Köksal da gelecek sezon kadroda yer alacaklar. Takımın emektar yıldızı Chuck Davis ise tüm ısrarlara rağmen basketbolu bırakma kararı aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler