4-1'in rövanşında Olympiakos'tan mucize dönüş! Maccabi Tel Aviv yıkıldı

15.03.2024 - 01:29 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 01:40

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos, Maccabi Tel Aviv'e karşı ilk maçı 4-1 kaybetmesine rağmen rövanşı 6-1 kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Detaylar.

4-1'in rövanşında Olympiakos'tan mucize dönüş! Maccabi Tel Aviv yıkıldı

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Maccabi Tel Aviv - Olmypiakos eşleşmesi bir mucizeye sahne oldu. Yunanistan temsilcisi Olympiakos, ilk maçı 4-1 kaybetmesine rağmen rövanşta 6-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Maccabi Tel Aviv rövanşa dev avantajla çıktı

Maccabi Tel Aviv, Yunanistan'da oynanan ilk maçı 4-1 kazanarak çeyrek final biletinin ucundan tuttu. İsrail ekibi rövanş maçına büyük bir skor avantajıyla çıktı.

Olympiakos'tan mucize dönüş!

Rövanşta mücadeleyi ve oyun disiplinini elden bırakmayan Olympiakos, Maccabi Tel Aviv karşısında iyi reaksiyon gösterdi. Yunanistan ekibi, ilk yarıda Podence, Fortounis ve El Kaabi ile rakip fileleri 3 kez havalandırdı. İlk yarı Yunanların 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finalde!
Habere Git

İkinci yarıda penaltı kazanan Maccabi Tel Aviv, Zahavi ile bunu gole çevirdi ve skor 3-1 oldu. Böylece İsrail temsilcisi genel skorda da avantajını sürdürdü. Fakat El Kaabi kendisinin 2'inci, takımının ise 4'üncü golünü atarak genel skorda tekrar eşitliği sağladı.

Maçın normal süresinde başka gol olmayınca uzatma devrelerine gidildi. Jovetic, ağları havalandırarak skoru 5-1 yaptı. Olympiakos ilk defa çeyrek final biletine Maccabi Tel Aviv'den daha çok yaklaştı. 103'te sahneye çıkan El Arabi Olympiakos'un 6'ıncı golünü kaydetti. Böylece Yunanlar genel skoru 7-5 yaparak çeyrek finale adını yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler